شنبه, 03 آذر 1403

 


daneshjo jadid
 راهنمای دانشجویان و اخبار دانشجویان ورودی جدید  
دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد13
pajoh2 copy
کارکاه ها و نشست های تخصصی  مجازی    
دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد13
paziresh1111111
پذیرش دانشجو بدون کنکور ، ثبت نام از طریق سایت    
دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد13
anjoman1
سامانه آموزش مجازی   
برای ورود به سامانه کلیک نمایید
anjoman1
ارسال سوال و درخواست
از طریق تیکتینگ
  
(پاسخگویی آنلاین)

10 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy
ثبت نام ، انتخاب واحد ، پرداخت شهریه 

12 copy copy copy copy copy copy copy 1 copy
زمان ثبت نام،انتخاب واحد ،
حذف و اضافه و برنامه هفتگی 

anjoman1
 انجمن های علمی دانشجویی
و سامانه آموزش مجازی 

karvarzi copy
اخبار کارورزی 
فرهنگ و هنر مرکز 13 


تبلیغات سپیدگل

به نام خدا

 

مقدمه

ميوه هاي خشک اثرات درماني موثر و مفيدي دارند، بدون اينکه عوارض جانبي داشته باشند. مغذي هستند و انرژي لازم را براي بدن تامين مي کنند. در حقيقت مي توان گفت ميوه هاي خشک مانند يک کپسول طبيعي براي حفظ سلامتي بدن عمل مي کنند.

هر فردي بايد مراقب سلامتي خود باشد. براي داشتن بدني سالم بايد به تغذيه مناسبي داشته باشيم و به مقدار کافي ورزشکنيم. مصرف مواد غذايي طبيعي مانند آجيل و خشکبار، ميوهها، سبزيها و غلاتدر حفظ سلامتي بسيار موثرند.

ميوه هاي خشک سرشار از مواد مغذي مورد نياز بدن مانند ويتامين ها، املاحو آنزيم ها هستند. به راحتي هضم مي شوند و باعث تصفيه خون و پاکسازي معدهو روده مي گردند. بيماري هايي که در اثر مصرف غذاهاي مصنوعي به وجود مي آيند، مي توانند با مصرف ميوه‌ها بهبود يابند. ميوه هاي خشک و آجيل، هر چند از نظر اندازه کوچک هستند، ولي بسيار مقوي هستند و اثرات درماني زيادي دارند.


ميوه ها به دو صورت خشک مي شوند:

1- به طور طبيعي                   

2- با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذايي

کشمش، خرماو آلو خشک نمونه هايي از اين ها هستند. ساير ميوه هايي که مي توان آنها را خشک کرد شامل: سيب، زردآلو، موز، توت، کيوي، انجير، انبه، هلو، گلابي، آناناس، توت فرنگي، گوجه فرنگيو خرمالو است. ميوه هاي خشک را مي توان براي مدت زمان طولاني نگهداري کرد، بنابراين جايگزين مناسبي براي ميوه تازه در خارج از فصل آن است، مثل مصرفآلويا آلبالو خشک در زمستان. خشک کردن ميوه، راه مناسبي براي نگهداري آن در خارج ازيخچالاست، پس نيازي به يخچال نيست.

ميوه هاي خشک منبع غني ويتامين هاي A، B1، B2، B3، B6و پانتوتنيک اسيدو نيز املاحي مثل کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، مس و منگنز هستند. هر 100 گرم ميوه خشک تقريباً 250 کالري انرژي و 1 تا 5 گرم پروتئين دارد.

در اثر کاهش آب موجود در ميوه در طي فرآيند خشک کردن (تقريباً 7 قسمت از 8 قسمت آب آن از بين مي رود)، ميوه خشک شده طعم بهتري به خود مي گيرد. اما بايد توجه داشت حرارتي كه براي خشك كردن ميوه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد تا حدود زيادي موجب از بين رفتن ويتامين C موجود در ميوه مي‌شود.

به ميوه هايي که در خارج از منزل(در صنعت يا مغازه ها) خشک مي شوند، ماده اي بنام اکسيد سولفور اضافه مي کنند که مي تواند باعث بروز آسمدر افراد حساس به آن شود. براي تثبيت رنگ ميوه به آن سولفور مي زنند. ميوه هايي که به طور طبيعي و بدون افزودن سولفور خشک مي شوند (مثل خشک کردن کشمش در سايه يا در مقابل آفتاب) داراي رنگ تيره تري نسبت به ميوه تازه هستند، ولي طعم آنها به ميوه تازه بيشتر شبيه است.

البته تا اندازه اي مي توان رنگ بعضي ميوه ها را بعد از برش دادن، با افزودن مقدار کمي از يک چاشني قوي تثبيت کرد؛ مثلاً افزودن مقدار کمي آب ليمو ترشبه تکه هاي بريده شده سيب.

ميوه‌ تازه بخوريم يا خشك شده؟  

علي رغم فوايد ميوه هاي خشک، متخصصان معتقدند مهم‌ترين وجه تمايز ميوه‌هاي خشك شده با ميوه‌هاي تازه، تبخير آبي است كه حاوي مقادير قابل توجهي مواد مغذي است.

البته ميوه‌هاي خشك شده براي مصرف در شرايط خاص مانند تغيير فصل يا استفاده در ورزش‌هايي مانند كوهنورديكه امكان حمل وزن زياد بار وجود ندارد، سودمند هستند.

پزشكان توصيه مي‌كنند كه در صورت امكان حداقل روزي 2 ليوان ميوه خرد شده متنوع مصرف شود. اما در صورتي كه اين امكان وجود نداشته باشد، هر نصف ليوان ميوه خشك شده، تقريبا با يك ليوان ميوه تازه خرد شده برابر است. براي مثال زرد‌آلوي تازه از 86 درصد آب و 104 كالري انرژي تشكيل شده است. اما نيم ليوان زرد‌آلوي خشك شده 76 درصد آب و 212 كالري انرژي دارد. با توجه به افزايش كالري ميوه‌هاي خشك شده، در صورتي كه از رژيم لاغري پيروي مي‌كنيد، مصرف زياد آنها توصيه نمي‌شود.

پزشكان خاطر نشان مي‌كنند كه ميوه‌هاي خشك بايد در كنار ميوه‌هاي تازه مصرف شوند و به هيچ وجه نمي‌توان ميوه خشك را جايگزين ميوه تازه كرد.

لذا براي داشتن بدني سالم و نيرومند، هميشه به مقدار کافي ميوه تازه و خشک بخوريد.

 

روشهاي تبليغ شرکت سپيد پاك گل

معرفي شرکت:

شرکت خشک پاک سپيدگل، اولين توليد کننده سبزيجات و ميوه جات خشک با بسته بندي استاندارد بدون استفاده از مواد افزودني و نگهدارنده در ايران، فعاليت خود را در سال 1384 تحت ليسانس شرکت Green Cook با مديريت جناب آقاي محمد پناهي شروع کرد و با تلاش گسترده، با تاکيد بر هدف کيفيت برتر محصولات با به کارگيري افراد متخصص و مجرب، توانسته همگام با استانداردهاي کشورهاي مختلف علاوه برگسترش فروش محصولات خود در داخل کشور اين محصولات را به راحتي به تمام کشورهاي بزرگ مصرف کننده اين محصولات صادر نمايد و رقم صادرات اين دسته از محصولات را از ايران به طور چشمگيري افزايش دهد.

روش و فنون تبليغات (مشتري مداري) سپيد گل

ü    اجراي سيستم هاي جديد مديريت کيفيت

ü    تلاش براي عرضه محصولات جديد

ü    متنوع و هماهنگ با سليقه و خواست مشتريان

ü  تشکيل کميته ترويج تغذيه سالم در مدارس و جايگزيني مصرف ميوه جات خشک به جاي تنقلات مضر در بين كودكان

ü    عدم استفاده از هرگونه مواد افزودني و نگهدارنده،

ü    درج اطلاعات دقيق ارزش تغذيه اي محصولات روي بسته ها

ارائه اطلاعات کامل در مورد خواص درماني محصولات روي بسته ها از ديگر عوامل گسترش مصرف اين محصولات در داخل و خارج کشور ميباشد..

با تغيير فرهنگ تغذيه اي مردم در اکثر کشورها و همچنين ايران، تغذيه سالم در کنار تنقلات سالم، بسيار مورد توجه قرار گرفته است، چرا که از عوامل موثر در حفظ سلامت جسمي و رواني است.

تحقيقات پزشکي و تغذيه اي نشان ميدهند که بسياري از بيماريهاي انساني در تغذيه ناسالم و نامتوازن ريشه دارد. امروزه، نظر به صنعتي شدن جوامع و سهم بالاي توليدات صنعتي غذايي در تغذيه مردم، اطمينان حاصل کردن از کيفيت تغذيه اي و بهداشتي آنها اهميت فراوان دارد. با توجه به آن که در کشور ما مصرف برخي از تنقلات غير ضروري و مضر همچون پفک، چيپس و نوشابه توسط مردم به ويژه کودکان رواج يافته است، شرکت سپيدگل برخود ميداند تا با برشمردن معايب اين محصولات در کميتههاي ترويجي و انتشار کتابها و مقالات مرتبط و معرفي فرآوردههاي توليدي اين شرکت همچون ميوه جات خشک، که هم به دليل ارزش تغذيهاي بالا و هم خواص حسي مطلوب ميتوانند جايگزين مناسب و سلامت بخش تنقلات مضر ياد شده باشند، در تثبيت فرهنگ سالم و صحيح تغذيه سهيم باشد.

نحوه بسته بندي و استقبال محصولات در بازارهاي خارجي

انوع استفاده از انواع فيلم هاي پلي پروپيلنمتالايز، opp، جعبه مقواييويژه صنايع غذايي (food grade) در شرکت "خشک پاک سپيد گل" موجب شده تا محصولات اين شرکت با استقبال خوبي در بازارهاي خارجي مواجه شود.

تنوع استفاده از انواع فيلم هاي پلي پروپيلنمتالايز، opp، جعبه مقواييويژه صنايع غذايي (food grade) در شرکت "خشک پاک سپيد گل" موجب شده تا محصولات اين شرکت با استقبال خوبي در بازارهاي خارجي مواجه شود.

"نسيم شادپور" مدير بازاريابي شرکت "سپيدگل"، ضمن اعلام اين مطلب به خبرنگار ماهنامه صنعت بسته بندي، افزود: در حال حاضر اين شرکت جهت بسته بندي ميوههاي خشک به صورت تخصصي و جداگانه براي هر نوع ميوهاقدام کرده تا هر بسته بتواند با استانداردهاي معتبر و با اطلاعات مربوط به آن ميوهخاص، با نمونهبسته بندي هاي ميوه خشک خارجي رقابت نمايد.


وي گفت: بسته بندي خرما و ميوهخشک"سپيدگل" به صورت وکيوماز جديدترين اقدامات مربوط به بسته بنديهاي اين شرکت بوده و اين شرکت به عنوان اولين توليد کنندهميوه هاي خشک به صورت بسته بندي شده تحت ليسانس شرکت "green cook" فعاليت خود را آغاز کرده است.

وي اظهار داشت: در اين شرکت انواع بسته بندي جهت ميوههاي خشک بسيار متنوع بوده تا بتواند هر نوع سليقه و بازار مصرفرا پاسخگو باشد.

نتيجه گيري دانشجو: زمينه کاري و فعاليت اين شرکت نو بوده و در ايران تنوع آن بسيار کم و محدود است. لذا تبليغات آن و ساير شرکتها و کارخانجات که در اين زمينه فعاليت ميکنند بسيار اندک است.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (009.jpg)009.jpg 64 kB
Download this file (18427132193884232241552501219210720246148.jpg)18427132193884232241552501219210720246148.jpg 17 kB
Download this file (Dried-Turkish-Apricots.jpg)Dried-Turkish-Apricots.jpg 9 kB
Download this file (image_004.jpg)image_004.jpg 19 kB
Download this file (fvo6f11sjtz8hgsw4v6.jpg)fvo6f11sjtz8hgsw4v6.jpg 8 kB
Download this file (85_2.jpg)85_2.jpg 56 kB
نويسنده : سارا حبیبی نصراباد

این کاربر 1 مطلب منتشر شده دارد.

نظرات  

 
+1 #2 سید مرتضی نجاتی 1392-03-14 19:21
خوب است
 
 
+3 #1 آقاملا 1392-03-05 17:31
خوب است
 

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.

  1. آموزش
  2. فرهنگی و پژوهشی
  3. اخبار کلاسها
  4. کانون های مشاوره
  5. سرفصل دروس
  6. مدیران گروه
  7. ثبت نام و ورود
  8. انجمن ها
  9. دسترسی سریع
  10. آموزش های کوتاه مدت (تک درس - تک پودمان)
  11. ارسال درخواست پشتیبانی (تیکت)
در 1403/08/29
اطلاعیه-کنسلی-کلاس-حقوق-ثبت-اسناد-1-مورخ-29-08-1403
قابل توجه دانشجویان گرامی رشته حقوق :کلاس  حقوق ثبت اسناد 1 روز  سه شنبه  مورخ 1403/08/29  برگزار نمی گردد.
در 1403/08/15
اطلاعیه-جلسه-توجیهی-کارورزی-1-و-2-رشته-ی-کاردانی-و-کارشناسی-حرفه-ای-مدیریت-امورفرهنگی-و-مدیریت-روابط-عمومی
به اطلاع دانشجویان گرامی رشته ی مدیریت امورفرهنگی و مدیریت روابط عمومی (کاردانی و کارشناسی) میرساند :جلسه توجیهی  کارورزی 1 و کارورزی 2 در روز شنبه مورخ  1403/08/19ساعت 15 در محل سالن همایش مرکز...
در 1403/08/12
اطلاعیه-جلسه-توجیهی-کارورزی-1-و-2-رشته-ی-کاردانی-و-کارشناسی-حرفه-ای-حقوق-ثبتی
به اطلاع دانشجویان گرامی رشته ی حقوق ( کاردانی و کارشناسی ) می رساند :جلسه توجیهی  کارورزی 1 و کارورزی 2 در روز دوشنبه مورخ  1403/08/14ساعت 17:30 در محل سالن همایش مرکز برگزار میگردد .حضور...
در 1403/07/30
اطلاعیه-کنسلی-کلاس-های-دانش-خانواده-و-اخلاق-اسلامی-استاد-صدوق-مورخ-1-و-3-آبان-1403
قابل توجه دانشجویان گرامی :کلاس های دانش خانواده و اخلاق اسلامی استاد صدوق روز های سه شنبه و پنجشنبه مورخ 1403/08/01 و 1403/08/03 برگزار نمی...
در 1403/07/17
گردهمایی-مدرسین-مرکز-به-مناسبت-سالروز-تاسیس-دانشگاه-جامع-علمی-کاربردی-در-مرکز-فرهنگ-و-هنر-واحد-13-تهران
جشن سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مرکز فرهنگ و هنر واحد 13 تهران با حضور رئیس و اساتید محترم روز چهارشنبه مورخ  1403/07/18 ساعت 20-18 در سالن همایش مرکز برگزار می گردد از کلیه اساتید و...
در 1401/09/02
برگزاری-نمایشگاه-کتاب-به-مناسبت-هفته-کتاب
برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب؛کتاب رخساره های گردشگری ایران مورد توجه و استقبال دانشجویان مخصوصا رشته...
در 1401/05/25
گزارش-تصویری-مراسم-سوم-امام-حسین-ع-مرکز-فرهنگ-و-هنر-واحد-13
در روز سوم امام حسین(ع) مراسم عزاداری به همت مدیر مرکز خانم صفاپو و بخش فرهنگی دانشگاه و با حضور گرم میهمانان عزادار امام حسین(ع) برگزار گردید. در ابتدای مراسم حاج...
در 29/07/1403
قابل توجه دانشجویان گرامی: جلسه توجیهی کارورزی1 و 2 ، رشته ی کاردانی حرفه ای حسابداری امورمالی روز سه شنبه مورخ 1403/08/01 ساعت 18-16و رشته ی کارشناسی حرفه ای حسابداری امورمالی ساعت 20-18 در محل دانشگاه برگزار می گردد. حضور تمامی دانشجویانی که این دروس را اخذ نمودند الزامی می...
در 17/07/1403
قابل توجه دانشجویان گرامی :به مناسبت گردهمایی اساتید و ریاست محترم مرکز13 به مناسبت فراسیدن سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، کلیه کلاس های روز چهارشنبه ساعت 20- 18 مورخ 1403/07/18  برگزار نمی...
در 23/05/1403
قابل توجه دانشجویان گرامی رشته ی کاردانی و کارشناسی حسابداری:جلسه توجیهی  کارورزی1 و 2 ، روز پنجشنبه مورخ 1403/05/25 ساعت 08:15 در محل دانشگاه برگزار می گردد.حضور تمامی دانشجویانی که این درس را اخذ نمودند الزامی می...
در 23/05/1403
قابل توجه دانشجویان گرامی رشته ی کاردانی و کارشناسی حقوق:جلسه توجیهی  کارورزی1 و 2 ، روز پنجشنبه مورخ 1403/05/25 ساعت 11 در محل دانشگاه برگزار می گردد.حضور تمامی دانشجویانی که این درس را اخذ نمودند الزامی می...
در 09/03/1403
قابل توجه دانشجویان محترم :کلاس جبرانی دانش خانواده ویژه آقایان ،استاد رمضانی روز پنجشنبه مورخ 1403/03/10  ساعت 20-18 و روز جمعه مورخ 1403/03/11در ساعت 12-9 تشکیل می شود.
moshaver karafari

ravan shenakhti

moshaver mazhabi
در 1401/06/13
سر-فصل-دروس
بخش : سر فصل دروس
در 1401/06/12
سر-فصل-دروس-کاردانی
  This page is in Chichewa   Translate to...
بخش : سر فصل دروس
به زودی ...
انجمن آفلاين
 فیلم-آموزشی-انتخاب-واحد       
  


در 1399/02/20
برگزاری-کارگاه-آموزشی-بورس-و-سرمایگذاری
قابل توجه دانشجویان ، اساتید و علاقمندان به شرکت گارگاه آموزشی بورس و سرمایه گذاریبه اطلاع کلیه علاقمندان میرساند واحد فرهنگ و هنر مرکز 13 تهران در راستای آموزش های کوتاه مدت خود اقدام...