جمعه, 02 آذر 1403

 



آخرین ژوژمانهای نیمسال دوم 94-93

واحد13تهرانژوژمان درس فرم و فضا

فرم را می‌توان زبان فضا دانست؛ چرا که آنچه را معماران در فضا می‌خواهند بیان کنند را با توجه به فرم بیان می‌کنند به همین دلیل فرم دارای اهمیت ویژه‌ای در آفرینش فضا است. اهمیت فرم را می‌توان در دوره معاصر جست‌وجو کرد یا به نوعی از زمان جدایی دو هنر نقاشی و مجسمه‌سازی از معماری، معماران برای ایجاد نوعی استقلال، به فرم اهمیت دادند، اما این مطلب گویای این نیست که فرم در معماری گذشته دارای اهمیت نبوده در واقع دنیای درونی و خاص هر فرد تا ابراز نگردیده از طرف مخاطبان مورد نقد قرار نمی‌گیرد که این ابراز را می‌توان در معماری، تحت عنوان فرم بیان داشت که اتصالی درونی را بین ناظر و فضا به وجود می‌آورد در واقع می‌توان فرم را زبانی یا واسطی برای انتقال مفهوم فضا به انسان بیان نمود که به عنوان ابزاری کار‌آمد در اختیار طراحان و معماران قرار دارد.
ژوژمان درس فرم و فضاروزچهارشنبه مورخ 94/04/04 ژوژمان درس فرم و فضا در ساختمان زرتشت برگزار گردید و دانشجویان معماری مقطع کاردانی کارهای خود را جهت ارزشیابی توسط استاد صحرایی به منصه ظهور گذاردند.



ژوژمان درس هندسه کاربردی

این درس از دروس پایه معماری به حساب می آید در این درس ضمن فراگیری محاسبه مساحت های هندسی یادگیری اساسی و الفبای معماری یعنی پلان ، مقاطع ، نمادها ، سایت پلان و همچنین اصول طراحی معماری طبق ضوابط شهرداری به دانشجویان آموزش داده می شود.
روزپنجشنبه مورخ 94/04/05ژوژمان درس هندسه کاربردی در ساختمان زرتشت برگزار گردید و دانشجویان معماری مقطع کاردانی کارهای خود را جهت ارزشیابی توسطاستاد گردانبه منصه ظهور گذاردند.


ژوژمان درس مبانی معماری و ماکت سازی

معماری اجتماعی‌ترین هنر بشری است. به غیر از دوران گردآوری خوراك، حضور فضا، بنا و شهر از گذشته تا امروز و در آینده، لحظه‌ای از زندگی روزمره آدمیان غایب نبوده و نخواهد بود. بشر نیازمند فضایی است كه او را در مقابل تأثیرات محیط محافظت نماید. این نیاز از ابتدای زندگی تا به امروز تغییر چندانی نداشته است. این فضای محافظ یا همان فضای معماری، مركزی است كه بر مبنای آن تمامی ارتباطات فضایی شكل یافته و سنجیده می شوند.
ماكت های سه بعدی:ابزاری تعیین كننده در روند طراحی معماری است، ابزاری به غایت تاثیر گذار در امر پژوهش و بررسی،خلق ایده ها،آزمون نظریه ها و كشف راهكار های مبتكرانه ای كه معمار برای بیان اندیشه و ایده های خود از آن مدد می جوید.
در نگاه اول، ماكت ها را با توجه به كاربردشان، نقششان در طراحی، مخاطب و نحوه بیان آنها میتوان به دو دسته كلی ماكت های مطالعاتی و ماكت های نهایی طبقه بندی كردماكت های نوع دوم را از آن رو "ماكت های نهایی" می نامیم كه بعد از ایده آفرینی، شكل گیری و تكمیل طرح با زبانی غیر انتزاعی و واقع گرا به منظور برقراری ارتباط ادراكی كارفرمایان یا افراد غیر متخصص با عناصر و مختصات طرح ساخته می شود.
روز پنجشنبه مورخ 94/04/05 ژوژمان درس مبانی معماری و ماکت سازی در ساختمان زرتشت برگزار گردید و دانشجویان معماری مقطع کاردانی کارهای خود را جهت ارزشیابی توسطاستاد خزانه(مدیر گروه رشته معماری) به منصه ظهور گذاردند.



نويسنده :

این کاربر مطلب منتشر شده دارد.