یکشنبه, 02 دی 1403

 

آدرس جدید دانشگاه: تهران-خیابان ولیعصر-میدان جهاد-خیابان شهید گمنام-کوچه رادافزون-پلاک70 / تلفن همراه واحد آموزش: 09124370659



قلم و استاد

مصاحبه با نانوا

مصاحبه با شاطر رحیم

ما هر روز که در مسیر زندگی هسیم کمتر کسی است که برای خرید نان به نانوایی نرفته باشد وچشمش نیفتاده باشدبه صف یکی وچند تایی. چند روز پیش که برای خرید نان به نانوایی سنگکی رفته بودم همین طور که در صف ایستاده بودم دیدم اکثر مشتریان ازکیفیت بد نان حرف می زدند و شاکی بودند و شاطر هم ازغرغر کردن مردم عصبانی وخسته شده بود به نظر من حق داشتند چون کیفیت نان اصلا" خوب نبود وکلا" چند وقتی است که طعم و عطرنان سنگک مثل سابق نیست وقتی نوبت من شد شروع کردم با شاطر به صحبت کردن وهمین صحبتها رو در قالب مصاحبه درآوردم

سلام آقا شاطر خسته نباشید میشه خودتون را معرفی کنید؟

ممنون رحیم هستم 15 سال هست که در سنگکی کار میکنم

کجایی هستی شما؟

بچه بجستان خراسان رضوی هستم

از نون سنگک بگو آقا رحیم چرا مردم زیاد راضی نیستند؟

اینو باید از شورای آرد وغله کشور بپرسید

چرا؟

هر روز یک آرد جدیدی به ما میدن که اصلا" نان در نمی آید وهیچ کس هم جوابگو ما نیست و فقط ما باید جوابگوی مردم باشیم

مگر این همان آرد قدیم نیست ؟

نه که نیست این آرد ذرت است اصلا" معلوم نیست از کجا وارد میکنند سبوس هم ندارد ما هم اذیت میشیم چون نان نان نمیشود

چند ساعت کار میکنی و حقوقت چقدر است؟

روزی 9 ساعت سر پایم روزی هفتاد تومن میگیرم البته حقوق من بیشتر از خمیر گیر و نون درآر است



حقوقت هم بد نیست خوبه ؟

جلو اتیش وگرما کار میکنم پول میفرستم برا زن وبچه ام شهرستان یه دختر دارم که امسال کلاس اول میره

جوش شیرین هم می زنید ؟

نه، سنگک تنها نونی است که جوش ندارد

پس چی استفاده میکنید؟

خمیر ترش ویکم مایه خمیر

در آخر حرفی داری بگی؟

فقط میخوام بگم مسنولین آرد خوب به ما بدهند تا ما هم مثل قدیم نان خوب به مردم بدیم تا مردم دیگر شاطر رو مقصر ندوند واز ما راضی باشند

نويسنده : صولت شکوهی نیا

این کاربر 9 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.