به گزارش مهر، محمدتقی حسنزاده با بیان این مطلب گفت: طلاقهای عاطفی بحران جدی نسل جوان و زوجهای جوان کشور است که توجه به فرهنگ غربی و تغییر در سبک زندگی عامل آن است.
وی با بیان اینکه بسیاری از سریالهای ماهواره تبلیغ فردگرایی و زندگی مجردی را میکنند، گفت: در حال حاضر نسل جوان کشور تمایل به زندگی مجردی دارند و بسیاری از زوجها نسبت به یکدیگر بیتفاوت شده و آنها دچار طلاق عاطفی شدهاند.
حسنزاده درباره اینکه آیا تحقیق خاصی از سوی مرکز روی دلایل افزایش طلاقهای عاطفی انجام شده است، گفت: هنوز این تحقیق انجام نشده اما وزارت جوانان مطالعات گستردهای در حوزههای مختلفی همچون هویت دینی، ملی انقلابی، روابط خانوادگی، سلامت اخلاق و تربیت، ارزشهای اجتماعی، آموزش و پژوهش، بهداشت و سلامت، جمعیت و مهاجرت، اوقات فراغت، ازدواج و طلاق، تربیت بدنی، رسانه، مشارکت های شهروندی انجام داده است.
وی همچنین درباره آمار جوانانی که به صورت مجردی زندگی میکنند، گفت: نمیتوان تعداد دقیق جوانانی که زندگی مجردی دارند را اعلام کرد، اما آنچه که از نتایج تحقیقات بدست آمده آن است که جوانان تمایل به زندگی در خانواده ندارند و تمایل بیشتر آنها به زندگی مجردی است. در این حوزه خانوادهها برای بازگرداندن جوانان به نهاد خانواده باید تلاش کنند.
به گفته حسنزاده در حال حاضر براساس آخرین سرشماری تعداد جوانان دختر در گروه سنی 20 تا 24 سال که بهترین گروه سنی برای ازدواج است، بیشتر از اقایان است که باید برنامه ریزیهای لازم برای این گروه سنی به منظور افزایش آمار ازدواج انجام شود. از سوی دیگر باید برای حل مشکلات جمعیتی روند افزایش طلاق را کنترل و توسعه ازدواج بهنگام و آسان را در دستور کار قرار داد.