جمعه, 02 آذر 1403

 



شركت فرا ايده

 

$1·       مركز تبليغاتي

 

شركت فرا ايده

 

 

$1·       زمينه فعاليت

 زمينه فعاليت كانون تبليغاتي فرا ايده

$1ü      طراحی صفحات وب و مالتي مديا

$1ü      كاتالوگ ديجيتال

$1ü      طراحی و چاپ پوستر، کاتالوگ، بروشور، پوشه، فولدر و ...

$1ü      طراحی، چاپ و اجرای تابلوهای تبلیغاتی indoor و outdoor

 $1·       برخي از فعاليتهاي انجام شده شركت

 $1ü      وب سایت شرکت طراحی سه بعدی پارسیان

$1ü      طراحی وب سایت گروه آبیز

$1ü      طراحی  آموزش الکترونیک بابل

$1ü      مالتی مدیا مرکز ملی فرش

$1ü      طراحی وب سایت قالب های پیشرفته ایران خودرو

$1ü      طراحی وب سایت لیوا توریسم

$1ü      طراحی وب سایت باشگاه معراج

$1ü      طراحی وب سایت راز57

$1ü      آشنايي كلي  با تبليغات

واژه تبلیغات از ارکان مرکزی کلیسای کاتولیک تحت عنوان Propaganda Fidi Congregation de که به وسیله پاپ گریگوری پانزدهم درسال 1662 ایجاد شده بود، گرفته شده است . تبلیغ (Propaganda) به معنای خنثی و بی طرف، یعنی انتشار و ترویج افکار از ریشه لاتین Prop agave به معنای کاشتن و نهال زدن می آید.

 

تبلیغ تلاشی است سازمان یافته و آگاهانه به منظور دست کاری کردن دراحساس و ادراک و تغییر نگرش و رفتار مخاطب درجهت اهداف خاص مبلغ.

 3 copy copy

تحولات اخير فناوري ارتباطات و اطلاعات و شكل گيري زمينه هاي جديد فعاليت در كنار آموزش هاي نوين براي پيشبرد فعاليت هاي اجتماعي توجه صاحب نظران را در عرصه هاي مختلف به خود جلب كرده است . فناوري هاي جديد ارتباطي و اطلاعاتي ، جامعه اطلاعاتي شكل داده است و ظهور اين جامعه شرايط خاصي را پيش روي مخاطب قرار داده است . يكي از زمينه هاي مطرح ، تبليغات بازرگاني است كه با امكانات و فناوري جديد داراي ويژگي هاي خاص براي تبليغ كالا و معرفي پديده هاي توليدي جديد شده است . كارگزاران تبليغات بازرگاني تلاش مي كنند تا در كنار استفاده از نمادها تركيب رنگ ها، با تأكيد بر اصول و شيوه هاي تبليغ بازرگاني ، از آخرين فناوري هاي ارتباطي و رسانه اي براي معرفي كالا بهره گيرند تا تمايل مخاطب را نسبت به يك محصول يا خدمت جلب كنند. آن ها مي كوشند با مخاطبان وسيع تري ارتباط برقرار كنند، كه از راه هاي مختلف ، به خصوص شبكه ، با علاقه هاي شان آشنا شده اند و در حال حاضر با همين امكان درصدد تبليغ محصولات هستند.

تمايل به گسترش تبليغات بازرگاني به سبب سودآوري بالاي آن فعاليتي اقتصادي است . امروزه ، بيش ترين درآمد اقتصادي كشورها تابع تبليغات بازرگاني آن ها است . سالانه بيشتر از400 ميليارد دلار هزينه تبليغات در سطح دنيا مي شود كه از اين ميان آمريكا با حدود 50درصد، بالاترين سهم و كشورهاي در حال توسعه با كم تر از 20 درصد اين مبلغ كم ترين سهم را مي برند. امروزه فناوري هاي نوين ارتباطي توانسته اند در مقايسه با وسايل ارتباطي گذشته ، فرايندهاي تجاري و كسب درآمد اقتصادي را بهبود بخشند؛ به عنوان مثال ، اينترنت به عنوان يك فناوري جديد توانسته است ويژگي هاي فناوري هاي قديمي ارتباطي را يك جا در خود داشته باشد و لذا در فعاليت هاي اخير به خصوص در زمينه بازرگاني نفوذ بيشتري پيداكند.

از ديدگاه تبليغ بازرگاني ، چه از لحاظ نوع ارايه خدمات ، يعني پوشش جغرافيايي و يا حوزه دريافت مخاطب ، از بعد زماني و همچنين تعداد مجراهاي دسترسي ، يك فناوري جهاني ، فراگير، شبانه روزي و چند مجرايي و چه از ديدگاه ويژگي هاي رسانه اي به لحاظ كيفيت صدا، تصوير، متن ، استفاده از قابليت هاي تركيب صوت ، تصوير، حركت در قالب فيلم و پويانمايي انيميشن ، بسيار برجسته است و ويژگي تعاملي بودن آن وجه ممتاز اين فناوري است كه مخاطب را جذب استفاده از تبليغات بازرگاني نموده است .

در 20 سال اخير سازمان هاي تبليغاتي دريافته اند كه با توسل به ظاهرپرستي افراد مي توانند، انواع كالاهايي را كه در واقع نيازي به آن ها نيست به آن ها بفروشند. مردم وقتي صبح از خواب بر مي خيزند، صورت خود را با صابون مخصوص و گران قيمتي مي شويند كه توليدكنندگان آن مي گويند، صورت را خوشبو خواهد كرد. به اين ترتيب مردم ، تقريبا به هركاري دست مي زنند، آن هم نه براي اين كه خودشان مي خواهند، بلكه از ترس شرمندگي يا ناخوشايندي ظاهر خود نزد ديگران ، در حالي كه همه اين ها ساخته سازمان هاي تبليغاتي است كه غرورهاي طبيعي و جزيي را تبديل به اضطراب هاي مهمي كرده اند تا صاحبان كالاها و خدمات بتوانند از آن ها سود ببرند.

 $1ü    انواع تبلیغات :

الف- تبلیغات سیاسی و جامعه شناختی – از دیدگاه « الوال» تبلیغات سیاسی زمانی بیان می شود که گروهی- معمولاً یک دولت یا یکی از موسسه های دولتی- از شیوه های اعمال نفوذ استفاده می کند تا به اهدافی قابل تشخیص و کاملاً دقیق دست یابد.

 

تبلیغات جامعه شناختی نوعی« ایجاب درونی» است و زمانی پدید می آید که فرد، ایدئولوژی مسلط اقتصادی و سیاسی جامعه را پذیرفته و درخود جذب کرده باشد. این ایدئولوژی به منزله مبنایی برای تحقق بخشیدن به انتخاب های خودجوش و تفاوت های مبتنی برضوابط اخلاقی به کار می رود.

 

ب- تبلیغات آشوبگرانه و جذب کننده- تبلیغات آشوبگرانه معمولاً مخرب و ستیزه جویانه است و شاید هدف از آن سرنگون کردن یک دولت یا برهم زدن یک نظم تثبیت شده باشد، اما دولت ها مثلاً درزمان جنگ نیز می توانند به همان اندازه از این حربه استفاده کنند و اگر بخواهند سدهای روان شناختی عادت و اعتقاد و قضاوت را درهم بشکنند، می توان از این تبلیغ استفاده کرد. اما تبلیغ جذب کننده درازمدت و تکثیر شونده است و هدف از آن فراهم آوردن رفتار ثابت دربطن یک نظام اجتماعی دایمی است. این تبلیغ بیشت رروندی تلقی می شود که مقصود از آن ایجاد رخوت یا دست کم سازش و هماهنگی است. هم تبلیغات اغتشاش گرانه و هم تبلیغات جذب کننده می توانند عمودی باشند.

 

ج- تبلیغات عمودی و افقی – تبلیغ عمودی می تواند از رهبری نشأت بگیرد که قصد نفوذ بر توده ها را داشته باشد و یا تبلیغ افقی یعنی تبلیغی در درون گروهی آن هم نه گروهی که از بالا به پائین به وجود آمده باشد، بلکه گروهی که درآن به طور اصولی همه افراد با هم برابرند و رهبری دربین آنها نیست.

 

$1ü    خصوصیات ویژگی های تبلیغات فرا ايده

 

اول ـ خصوصیات خارجی تبلیغ

 

الف ـ فرد و توده- مخاطب تبلیغات سنتی یک مخاطب عام است، اما همواره درتبلیغات امروزی این طورنیست.

 

نظام توزیع رسانه ها می تواند مخاطبان خودش را ایجاد کند. یک برنامه تلویزیونی، یک فیلم و یا یک کتابخانه مخاطبان خاص خودش را جذب می کند. به هرحال زمانی که مخاطب شناسایی می شود درمسیر هدف نیز قرارمی گیرد.

 

برخی از سازمانهای رویکردی «پرتأثیر» را برای عامه مخاطبان ترجیح می دهند. برخی از مخاطبان یک پیام را مشتاقانه تراز پیام دیگری می پذیرند، برخی هم آن را رد می کنند.

 

ب ـ تبلیغ همه جانبه و واکنش مخاطبان تحلیل گر درجستجوی شواهدی از واکنش مخاطبان نسبت به تبلیغ است. وی به دنبال پذیرش مخاطبان نسبت به زبان، شعارو پوشش تبلیغ است. آیا مخاطب مورد نظر هویت نمادی جدیدی داراست؟ دراین صورت درمورد آن صحبت می کنند و هدف تبلیغ، درطول زمان نیز مشخص می شود.

 

ج) هدف تبلیغ- هدف از تبلیغ می تواند تحت تأثیر قراردادن افراد برای پذیرش نگرش هایی باشد که این امر درارتباط با مبلغ و یا الگوهای خاصی از رفتار است. برای نمونه کمک مالی پیوند، گروه ها، تظاهرات و مانند آن.

 

دوم- خصوصیات داخلی تبلیغ

 

الف ـ شناخت زمینه- موفقیت تبلیغ سیاسی به موقعیت برترزمانی بستگی دارد. بنابراین ضروری است تا شرایط زمان درک شود. تحلیل گرتبلیغ سیاسی نیازمند آگاهی از رویدادهای گذشته و تفسیر کارتبلیغ گران می باشد.

 

ب ـ تبلیغات دروغ- دروغ به عنوان ویژگی اصلی تبلیغات درمباحث مفهومی که دراین باره ارائه شده، دیده می شود. تونیس، تبلیغات را تلاشی می داند درجهت اشاعه افکاری فاقد حقیقت و دقت. لومای (1933) تبلیغات را مخدوش کردن واقعیت ها می داند. آل پیک (1956) و چوکالس همین نظر را دارند. همین طور آنها مغلطه را یکی دیگر از خصایص تبلیغات معرفی می کنند. لی ولی(1939) هنر تبلیغات را نوعی کلک لفظی و پشت هم اندازی می داند که باعث می شوند افراد دچار توهم شوند و آنرا حقیقت تصورکنند.

 

$1ü    طريقه ي جذب با تبليغ

 

در حال حاضر بخش اعظمی از پیام های تبلیغاتی در قالب های مختلف که از طریق رسانه های جمعی انعکاس و انتشار می یابد، دارای ماهیتی یک سویه، هجومی، تبلیغ و تعریف و تمجید است و به همین علت از تأثیر و کارایی لازم بر روی مخاطب برخوردار نیست. در واقع میزان اثر بخشی پیام بر مخاطب بستگی به این دارد که آیا مخاطب پذیرای پیام ارسالی هست و آیا آنرا همسو با خواسته ها، علایق، عقاید و منافع خود می داند یا خیر؟ در نظریه های نوین علم ارتباطات آمده است که در فرآیند انتشار یک پیام باید مراحلی طی شود که پیام بر روی مخاطب اثرگذار باشد.

 

 

$1ü   مشكلات تبليغاتي در  شركت فرا ايده

در کار تبلیغات ، برای موفق شدن، باید عشق و صداقت را باهم به همراه داشت. نباید از ابتدای کار به فکر پول درآوردن بود. به طور کلی هرکس کارکند واز کار خود لذت ببرد، موفق می شود و از هرزمان که دنبال پول برود، موفقیت از او فرارمی کند .

 

یکی از مشکلات عمدۀ آژانس های تبلیغاتی این است که صاحب کالا یا مشتری اطمینان نمی کند که تمام اطلاعات لازم در خصوص کالا را به او ارائه کند، در صورتی که اگر به لحاظ اعتماد و دانش با مشتری موازی باشیم ، موفق تر خواهیم بود.

 

یکی از بخش های جنبی موفقیت در عرصه تبلیغات، این است که همیشه در بارۀ کالا و خدمت و محصول از مشتری بیشتر بدانیم. ما تبلیغاتچی ها با بخش ناآگاه ذهنی کارداریم، پس باید تمام مکانیزها را بشناسیم و ساختار را بر این مبنا تعریف کنیم . آنچه در ذهن افراد و درون مایه آنان است را یکبار دیگر پدید آوریم. باید تمام جوانب را در نظر بگیریم و پیام را انتقال دهیم.

 

در ایران فراموش می کنند که تبلیغات مثل آنتی بیوتیک است که اگر ندهی بیمار باقی می ماند و اگرهم زیاد بدهی مریض متضرر می شود. پس تبلیغات باید تداوم داشته باشد. نقطه ظریفی که امروز در دنیا سعی بر رعایت آن می کنند این است که تعداد و میزان پیام با هدف گیری های بازاریابی تطابق داشته باشد و به عبارت دیگر، پیش از ارائه کالا به بازار، بستر سازی و کارآماده سازی را انجام می دهد. در پیام رسانی باید عمر خریدکالا در محاسبات تبلیغاتچی لحاظ شود، ضمن اینکه زمان ارائه کالاو پیام باید رعایت شود که متأسفانه در ایران این قضیه مورد توجه قرارنمی گیرد. ما در ایران عادت به گرفتن فیدبک یا بازار خورد از بازار نداریم و اگر هم این کار را بکنیم با روشهای بسیار بد انجام می شود. درحالی که که بازخورد سنجی باید با توجه به نوع عرضه در بازار و در پایان فروش انجام شود.

 

یکی از بحث هایی که به طور جدی مطرح است و در این سالها، صنعت تبلیغات ایران از آن دور بوده است، ورود این صنعت به بازارهای جهانی است.

 

 

تبلیغات یعنی تعداد زیادی « ترین» که صفت تفصیلی است . این ترین ها به خودی خود تبلیغات نیست. در جهان امروز و در امر تبلیغات ، زبان تازه تری برای انتقال پیام و اطلاع رسانی بکار می رود.

 

امروزه مطالعات بسیار وسیعی در زمینه های مختلف تجارت، بازاریابی و تبلیغات انجام شده است. همانطور که مکانیزم های مارکتینگ در دنیا بطورکامل عوض شده و تفاوت های بسیار زیادی با گذشته دارد، به همین ترتیب در پیام رسانی نیز این تفاوت بوجود آمده است.

 

 

در دانش امروز تبلیغات، آنهایی که عمیق کار می کنند پیام رسانی مستقیم نمی کنند و پیام را در بخش های مختلف بازار تقسیم می کنند. هر چقدر پیام به نقطه ادراک مخاطب نزدیکتر باشد تأثیربیشتری خواهد داشت.

 

درعرصه کار تبلیغات باید پیغام تبلیغ را در درون پیام گذاشت و ارائه کرد. به هرحال دانش، زبان و تکنولوژی روز جزو نکات اصلی است و کسانی که وارد عرصه تبلیغ می شوند باید این نکات را همراه با عشق به این حرفه و صنعت داشته باشند تا موفق شوند. چون اگر نتوانیم زبان مخاطب ارتباط برقرار کنیم ، موفق نمی شویم.

مسئله بعدی این است که مقررات حاکم بر تبلیغات در تلویزیون دائماً متلاطم است. در نتیجه هیچ کس نمی تواند برای تلویزیون طراحی مشخص و حرفه ای داشته باشد. همه در تبلیغات تلویزیونی دست به عصا حرکت می کنند. ما ایرانی ها چون با مقررات تا حد خیلی زیادی آشنایی داریم ، درپی آن هستیم که زودتر کار را انجام دهیم. لذا از ابتدای کار ، ابتکارات را دور می اندازیم و کارهای نو را هم کنار می گذاریم ، بعد هرچه ماند تحویل می دهیم . در واقع وقتی یک فرمتی(شیوه و شکل) جا می افتد، مدام کپی و تکرار می کنیم.

 

$1ü    روش‌های کاهش هزینه های تبلیغاتي فرا ايده

 

اجرای یک برنامه تبلیغاتی، مستلزم صرف هزینه است، به این رو تبلیغات به عنوان یکی از سرفصل‌های مالی سازمان‌ها و شرکت‌ها محسوب می‌شود. هزینه‌های تبلیغاتی مشکلی است که تمام شرکت‌ها خصوصا شرکت‌های تجاری کوچک با آن مواجهند. بسیاری از این شرکت‌ها برای جذب و حفظ مشتریان خود به تبلیغات وابسته‌اند. با وجود این، هزینه انجام تبلیغات موثر و مستمر خصوصا در شرایط کنونی بازار و اقتصاد برای بسیاری از این شرکت‌ها طاقت‌‌فرسا و کمرشکن است. به همین دلیل شرکت‌های تجاری همواره به دنبال راهکارهایی هستند که ضمن معرفی خود و تحت تاثیر قرار دادن مشتریان بتوانند هزینه‌های تبلیغاتی خود را نیز تا حد معقولی کاهش دهند. پیدا کردن یک شریک تبلیغاتی مناسب، کاهش تعداد دفعات پخش تبلیغات و روابط عمومی، از جمله این راهکارهاست و به شما به عنوان مدیر یک شرکت تجاری یا سرپرست بخش تبلیغات و بازاریابی می‌تواند در کاهش هزینه‌های تبلیغاتی بسیار کمک کند که در ادامه به اختصار به آن‌ها می‌پردازیم :

● شریک تبلیغاتی

سعی کنید تبلیغاتتان را با تبلیغات شرکت دیگری همراه کنید. به طور مثال به جای این که شرکت شما برای مدت زمان معینی صفحه آخر هفته‌نامه‌ای را برای تبلیغات خود خریداری کند، بهتر است با دادن یک آگهی نصف صفحه، آن را با یک شرکت تجاری دیگر شریک شوید یا این که اجازه دهید آن‌ها با شما شریک شوند. به عبارت دیگر تبلیغات خود را با تبلیغات آن‌ها همراه کنید. به این ترتیب هزینه تبلیغات شما نصف می‌شود. با این که ممکن است به این ترتیب تا حدودی تاثیر و پاسخ مورد انتظار از تبلیغاتتان کاهش یابد، ولی این بهترین روش برای تداوم تبلیغات در بازه زمانی طولانی‌تر و صرفه‌جویی‌در هزینه است . باید توجه داشت که شریک و همراه تبلیغاتی شما از رقبا یا شرکت‌هایی نباشد که بنا به دلایلی تمایل ندارید با آن‌ها مرتبط شوید و در این ارتباط نظارت‌های ضروری را اعمال کنید .

● کاهش تعداد دفعات – پخش آگهی تبلیغاتی

اثربخشی تبلیغات معمولا براساس دو معیار مورد سنجش قرار می‌گیرد: میزان فراگیری (Reach) فراوانی تکرار (Frequency) میزان فراگیری به معنای تعداد افرادی است که تبلیغ شما را می‌بینند. بنابراین تبلیغی که میزان فراگیری آن کم و دفعات تکرار آن بیش‌تر است منجر به آن می‌شود که تبلیغ شما را یک گروه نسبتا کوچکی از مشتریان بالقوه به تعداد دفعات بیش‌تری مشاهده کنند. میزان فراگیری باید دست نخورده بماند، چرا که شما یک گروه خاص از مشتریان بالقوه را انتخاب می‌کنید. تنها به این دلیل که گمان می‌کنید احتمال دارد آن‌ها محصول یا خدمت شما را خریداری کنند، در حالی که ممکن است آن‌ها در نهایت از شما خرید نکنند. بنابراین نباید حق مساوی را از تمامی مشتریان بالقوه، سلب کرده و تنها تبلیغات خود را برای عده‌ای خاص پخش کنید. بنابراین اگر شما ناگزیر به قربانی کردن یکی از این دو معیار باشید بهتر است که فراوانی تکرار را انتخاب کنید. به طور مثال برنامه تبلیغاتی شما در رادیو می‌تواند از ۱۲ هفته به ۱۰ هفته کاهش یابد یا به جای شش بار در روز می‌تواند دفعات پخش آگهی شما به پنج بار در روز کاهش یابد، اما استفاده از رادیو برای پخش تبلیغات به دلیل وسعت فراگیری این رسانه نباید تغییر کند .

● توجه به روابط عمومی

تبلیغات گران است، اما روابط عمومی هزینه‌ای ندارد و رایگان تمام می‌شود. با این وجود اسپانسر شدن یا پخش اخبار در مورد شرکت، محصولات و یا خدمات آن از طریق رسانه‌های عمومی بسیار بیش‌تر از انجام تبلیغات مستقیم تاثیرگذار است. چاپ یک مقاله در ارتباط با کسب و کار شما در روزنامه، یا پخش یک برنامه تلویزیونی در این زمینه بسیار بهتر از تبلیغات مستقیم است چرا که اعتبار بیش‌تری نزد مخاطبان و مشتریان بالقوه دارد. در صورتی که امکان انجام چنین فعالیت‌هایی را در قالب روابط عمومی داشته باشید، به راحتی می‌توانید بخشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های تبلیغاتی خود را کاهش دهید و در عین حال تاثیر مثبت بیش‌تری در ذهن مخاطبان خود بگذارید. بنابراین برقراری تماس مستمر با رسانه‌ها و خبرگزاری‌های محلی و ارایه اطلاعاتی در مورد فعالیت‌های تجاری شرکتتان نظیر اعلام میزان کل فروش و سود شرکت در بازه زمانی معین، برنامه‌های توسعه محصول یا بازار یا سایر جریاناتی که مربوط به کسب و کارتان است و برای مشتریان و مخاطبان مورد نظر شما نیز جالب توجه است، به شما کمک می‌کند تا با توسعه فعالیت‌هایتان در حوزه روابط عمومی، نیاز کم‌تری به انجام تبلیغات مستقیم داشته باشید و به این ترتیب ضمن این که به طور غیرمستقیم و موثرتر خود را به مشتریان معرفی می‌کنید، به میزان قابل ملاحظه‌ای در هزینه‌هایی که باید صرف انجام تبلیغات شود نیز صرفه‌جویی می‌کنید .

 

 

نويسنده : محمد هادي فدائي شندي

این کاربر 9 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.