شنبه, 03 آذر 1403

 



شرکت فراورده های گوشتی تهران

 

  مقدمه


شرکت فراورده های گوشتی تهران ...سولیکو در سال 1358 با مجوز وزارت صنایع با ظرفیت 300 تن در سال شروع به فعالیت نمود. در سال 1360 با توجه به رشد و توسعه ان به احمد اباد مستوفی منتقل وبا ظرفیت تولید ابتدایی1500تن در سال در زمینی به مساحت تقریبی 1000متر مربع اغاز به کار نمود. در سال 1368 با توجه به گسترش حجم فعالیت شرکت مساحت کارخانه به 6800 متر مربع افزایش یلفت وبا بیش از 150 نفر پرسنل تولید خود را به 6990 تن در سال رساند.تولیدات اولیه این شرکت شامل انواع همبرگر .....انواع سوسیس وکالباس بود.که در حال حاضر این شرکت با بیش از 400 نفر پرسنل با تکمیل ..توسعه وبهینه سازی فرایند تولید از طریق خرید ماشین الات و تجهیزات مدرن و برقراری سیستم های نوین تولیدی با تولید بیش ازسی نوع محصولات شامل انواع سوسیس وکالباس در بسته بندیهای متنوع وبهداشتی <فله ووکیوم>وارسال این محصولات به سراسر کشور ..تولید سالانه خود را به بیش از چند هزار تن در سال رسانده است.

رسالت

این شرکت در نظر دارد جهت تامین غذای  سالم وبهداشتی تحت پروانه بهداشتی از اداره کل دامپزشکی استان تهران و با هدف پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان اقدام به عرضه گوشتهای تازه <قرمز مرغ>بسته بندی شده به مصرف کنندگان خود نموده است.در راستای این مهم  کلیه مراحل زنجیره تامین با رعایت استاندارد ها وضوابط بهداشتی به شرح زیر صورت میپذیرد:

 

1-تامین گوشت دام:دامی که بصورت بسته بندی عرضه میشود از مراکز معتبر وتحت نظارت اداره دامپزشکی تهیه میگردد.کشتار ان بصورت مکانیزه است قبل وبعد از ضبح اسلامی سلامت گوشت به تایید متخصصین دامپزشکی میرسد.

2-استحصال:فرایند قطعه قطعه کردن دام در یک محیط کاملا بهداشتی و استاندارد و در شرایط برودتی مناسب انجام میگیرد.

3-بسته بندی و حمل ونقل:بسته بندی گوشتها نیز بصورت کاملا مکانیزه انجام پذیرفته وجهت حمل ونقل محصولات از خودروهای مجهز به سیستم برودتی استفاده میشود.

از دیگر واحدهای تولیدی این کارخانه :

واحد تولیدی ساندویچ کلاپ با ظرفیت 200 تن در سال  وهمچنین واحد کترینگ<تهیه وتوزیع انواع غذای گرم>میباشد.

اهداف:

شرکت فراورده های گوشتی تهران به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده انواع محصولات گوشتی بهبودمداوم تولید را در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان و ارایه محصولات متنوع و متناسب با نیازها وسلایق مختلف مشتریان سر لوحه کار و اهداف خود قرار داده است.همچنین بمنظور دستیابی به اهداف فوق:این شرکت به استقرار سیستم ims    شامل سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد 90001:2008 و مدیریت زیست محیطی iso 14001:2004 , وبهداشت شغلی ohsas   18001;2007 نموده است.

مدیریت ارشد سازمان خود را ملزم به اجرای موارد فوق دانسته و پشتیبانی خود را از سیستم ims   و بازنگری اهداف ان را متناسب با این خط مشی توسط جلسات بازنگری مدیریت اعلام میدارد و از کلیه پرسنل این شرکت خواستار است ضمن درک اصول خط مشی به رعایت قواعد ان پایبند باشند.

این شرکت هم اکنون در حال استقرار و پیاده سازی سیستم haccp میباشد تا همانگونه که در تضمین کیفیت محصولات....افزایش رضایت مشتریان........جلوگیری از الودگیهای زیست محیطی ومصرف منابع وحفظ وپاسداری از نیروهای انسانی خود به موفقیت دست یافته :به یاری خدا محصولات خود را به بالاترین سطح استانداردهای بین المللی بهداشتی به مشتریان عرضه نماید.

نويسنده : محمدرضا بهرامی

این کاربر 3 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.