بسمه تعالی
دانشگاه علمی کاربردی
واحد 13
درس کاربینی
روابط عمومی دانشکده داروسازی شهید بهشتی
استاد مربوطه : جناب سالاریان
گردآوری:الهام شمس
پودمان 1 کارشناسی
اردیبهشت 92
تاریخچه دانشکدهداروسازی:
دانشکده داروسازی شهید بهشتی نسبت به دانشکده های دیگر داروسازی کشور همچون تهران، مشهد، تبریز و اصفهان، دانشکده ای جوان به شمار می آید. این دانشکده در سال 1366 با همت مسوولین دانشگاه و اعضای هیات علمی جوان خود، با کمترین امکانات آموزشی، در دو سوله بزرگ در محوطه اصلی دانشگاه، فعالیت خود را با پذیرش 129 دانشجو آغاز نمود. پس از گذشت یک سال پرمشقت، به ساختمانی در خیابان توانیر منتقل شد و از سال 1375 دانشکده دارای دو ساختمان مجزا گرديد. ساختمان شماره یک در خیابان ولیعصر، رو به روی خیابان توانیر، کوچه شمس واقع بود که بخش اداری، کتابخانه، نمازخانه و سلف سرویس در آن قرار داشتند. ساختمان شماره دو در خیابان توانیر قرار داشت و کلاسها و آزمایشگاهها در آن مستقر بودند.
دانشکده پس از جذب هیات علمی به صورت مربی، اقدام به تعیین ساختار نمود و گروههای آموزشی مورد نیاز خود را به مرور در طول سه سال تاسیس و راه اندازی کرد. سپس با خریدهای ارزی و ریالی تجهیزات متعدد
در سال 1369 برای تامین فضای فیزیکی و تسهیلات ساختمانی مورد نیاز یک دانشکده مدرن، پروژه ساخت دانشکده ای در خیابان ولیعصر، تقاطع نیایش وارد فاز مطالعاتی و سپس اجرا شد،
اكنون پس از گذشت 23 سال دانشكده داروسازي در يكي از مدرنترين و پيشرفتهترين ساختمانها در مساحتي حدود 000/20 متر مربع با امكانات بسيار مجهز مستقر گرديده است. دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اكنون بزرگترين دانشكده داروسازي كشور ميباشد.
دانشکده به همت ریاست نخستین آن، آقای دکتر سید غلامرضا فنایی و همکارانشان راه اندازی شد. سپس آقایان دکتر نایب پور، دکتر روشن ضمیر و دکتر مصدق به عنوان روسای دانشکده این مسیر را ادامه دادند و از سال1384، آقای دکتر وحیدی سکاندار و رییس دانشکده میباشند.
پذیرش دانشجو در اولین سال تاسیس دانشکده 129 نفر بوده است، پس از آن به تدریج در راستای برنامه کلان پذیرش دانشجو در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، این تعداد به مرور زمان کاسته شد تا در سال 1384به عدد 45 رسید. سال 1385 با توجه به نیاز شدید جامعه به دکتر داروساز در راستای تامین نیروهای مورد نیاز نظام سلامت، ظرفیت پذیرش دانشکده های داروسازی افزایش یافت و بدین دلیل پذیرش دانشجوی این دانشکده به 70 نفر افزایش یافت،
با وجودیکه دانشکده با کمترین امکانات فعالیت خود را آغاز نمود و در طول حیات خویش نیز همواره با کمبودهای فراوانی دست به گریبان بوده است، ولی به همت هیات علمی کوشا و نستوه خود به مسیر خود ادامه داد و موفق به راه اندازی بیش از 30 آزمایشگاه آموزشی و تحقیقاتی، تربیت 624 دانشجوی دوره عمومی و 63دانشجوی دوره تخصصی شده است و در حال حاضر به آموزش 440 دانشجوی دوره عمومی و 127 دانشجو در دوره های تخصصی مشغول است، دانشجویان و دانش آموختگان این دانشکده از دانشجویان برتر داروسازی کشوری میباشند، به گونه ای که در 10 دوره برگزاری آزمون علوم پایه موفق به کسب 6 مقام اولی و 3 مقام دومی شده اند و سالانه شمار زیادی از آنان در آزمون دستیاری پذیرفته و وارد دوره های تخصصی میشوند. همچنین در 7 سال گذشته 5 بار موفق به کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری شده اند. در سمینارها و همایشهای مختلف علوم دارویی و پزشکی بارها به کسب مقام و دریافت لوحهای تقدیر نایل گشته اند و پس از فراغت از تحصیل، پستهای مختلف و حساس مدیریتی را با شایستگی اشغال نموده اند
رییس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:روابط عمومی نبض سازمان است/ آموزش عمومی مردم نباید مورد غفلت قرار گیرد
رییس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
روابط عمومی نبض سازمان است/ آموزش عمومی مردم نباید مورد غفلت قرار گیرد
رییس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: روابط عمومی نبض وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر حسن ابوالقاسمی با اشاره به رسالت خطیر روابط عمومی حوزه سلامت گفت: تنها 25 درصد تامین سلامت جامعه بر عهده وزارت بهداشت است و 75 درصد نیز وظیفه سایر دستگاه های مرتبط با امر سلامت است ولی از دیدگاه مردم متولی کل سلامت جامعه وزارت بهداشت است.
وی که در همایش مدیران روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی کشور سخن می گفت، با تاکید بر این که روابط عمومی باید با حضور در همه جا در جریان کامل اخبار حوزه باشد گفت: اطلاع رسانی اخبار شفاف و بدون حاشیه به مردم از دیگر وظایف روابط عمومی هاست.
وی در همین ارتباط افزود: روابط عمومی باید مانع آسیب پذیری دستگاه ها در حاشیه های خبر قرار گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه افزود: آموزش عمومی مردم باید مورد توجه سازمان قرار گیرد و روابط عمومی باید قدرتمند و توانمند این مهم را انجام دهد.
وی با تاکید بر این که مردم در بخش سلامت و درمان نیاز به آموزش و اطلاع رسانی دارند گفت: روابط عمومی باید نسبت به بیان مطالب آموزشی در راستای ارتقای فرهنگ سلامت جامعه توجه ویژه داشته باشد بنابر این نقش روابط عمومی دانشگاه ها در ارائه اطلاع رسانی صحیح و روشن بسیار حیاتی است./
ازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از انتقال خون استان تهران:
طی هماهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتی جمعي از دانشجويان بهداشت محيط، بهداشت عمومی و پرستاری پنجشنبه 2 خرداد به پايگاه مرکزي وصال شيرازي مراجعه و از بخش های فرآورده ها و اهداکنندگان بازديد کردند. در پایان تعدادی از دانشجویان اهدای خون نمودند .
همايش مديران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور با حضور دكتر محمدزاده معاون مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، دكتر امامي رضوي معاون درمان، دكتر ابوالقاسمي رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و مهندس رحمتي سرپرست مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت بهداشت، 31 ارديبهشت ماه در تالار امام علي (ع) دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد.
به گزارش كاوشگران روابط عمومي، مهندس وحيد رحمتي رودسري در همايش مديران روابط عمومي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد، افزود: روابط عمومي هاي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور و ستاد وزارت بهداشت، به عنوان يك برند در بين روابط عمومي هاي دستگاه هاي اجرايي شناخته مي شوند و از وظايف و مشخصه هاي ويژه تري برخوردارند.
سرپرست مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت بهداشت، سرعت و هوشمندي در پاسخگويي را از اركان مهم وظايف روابط عمومي دانشگاههاي علوم پزشكي كشور اعلام كرد.
وي در ادامه به روز شدن روابط عمومي در خصوص استفاده از تكنولوژي هاي جديد و اطلاع رساني و خبر را خواستار شد و بر غناي محتوايي سايت هاي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور تاكيد كرد.
وب دا بالاترين رتبه در بين وب سايت هاي سازماني كشور را داراست
دكتر حسين امامي استاد ارتباطات دانشگاه و عضو هيات مديره انجمن متخصصان روابط عمومي، در اين همايش گفت: در جستجوهايي كه در موتورهاي مهم جستجو از جمله گوگل در اينترنت داشتم به اين نتيجه رسيدم كه سايت وب دا كه در تمام دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور دفتر دارد و همچنين سايت هاي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور، بالاترين رتبه ها و رنكينگ ها را داشتند و سايت بانك هاي كشور در رتبه بعدي قرار داشت.
اين برگزيده مقاله هاي روابط عمومي آنلاين، ضمن تشريح اصول نگارش در وب سايت هاي خبري و سازماني، ادامه داد: برخي موارد از جمله توجه به تيتر، ليد و كوتاه و گويا نويسي خبر و همچنين درج كليدواژه هاي مهم در پايان خبر و قراردادن لينك در بين و انتهاي خبر در ارتقاي اين رنكينگ ها موثر است.
وي با اشاره به سبك خبرنويسي در سايت هاي آنلاين خبري مهم دنيا از جمله رويترز، ويژگي هاي خبرنويسي آنلاين را تشريح كرد و در پايان به پرسش هاي مديران روابط عمومي پاسخ داد.
ناظره نمایندگان دانشجویی دکتر جلیلی و دکتر روحانی عصر امروز در تالار ابن سینا برگزارشد
روابط عمومی دانشگاه: مناظره نمایندگان دانشجویی دکتر جلیلی و دکتر روحانی چهارشنبه هشتم خردادماه ساعت 16 در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این برنامه که به دنبال سلسله نشست های پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، امیرحسین ثابتی و سید محمدحسین خانبگی نمایندگان دانشجویی دکتر جلیلی و دکتر روحانی حضور داشتند.
علاقه مندان ضمن حضور در این برنامه از نزدیک با دیدگاهها و نظرات کاندیداهای مذکور آشنا شدند.
برگزاری نشست پرسش و پاسخ آزاد دانشجویی با حضور دکتر ولایتی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
سومین نشست از سلسله نشست های پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ساعت 10صبح یکشنبه 12خردادماه در تالار امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی برگزار می شود.
در این نشست که در راستای ارتقای سطح بینش و بصیرت سیاسی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و ایجاد شور و نشاط انتخاباتی و خلق حماسه سیاسی برگزار می شود، دکتر علی اکبر ولایتی به تشریح دیدگاهها و نظرات خود خواهد پرداخت.