دوشنبه, 05 آذر 1403

 



کاربینی فرهنگسرای رازی

t3n8 copy copy copy copy copy copy
tn1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy
tn7 copy copy copy copy copy copy copy copy
• آيا شغل شما با رشته تحصيلي شما مرتبط است ؟ نوع ارتباط آن را بيان فرمائيد

چون بيشتر كار ما هماهنگي و ارتباط بين نمايندگان تمام شهر ها با وزير نفت مي باشد داشتن يك اطلاع كافي از يك فرهنگ و روابط درست براي برقراري يك ارتباط درست خيلي موثر و مفيد است بر اين اساس مطالبي كه در اين رشته به ما ياد داده ميشود مي تواند كمك زيادي در هماهنگيهاي لازم و تشكيل جلسات و ايجاد ارتباط درست و موثر باشد.

• مشخصات محيط كار مورد بازيد:
فرهنگسراي رازي با مساحت 42 هكتار داراي امكانات كامل فرهنگي هنري ، ورزشي، مذهبي است كه سبب گرديده تا همه گروههاي سني از برنامه هاي متنوع فرهنگسرا بهره مند شوند
• نام سازمان و يا شركت بازديد شده:

فرهنگسراي رازي
• فعاليت اصلي شركت بازديد شده چيست؟
از جمله فعاليتهاي اين فرهنگسرا شامل برگزاري دوره هاي مختلف آموزشي ، فرهنگي، هنري ، ورزشي و ... مي باشد كه مختصري در زير به شرح آن مي پردازيم:
1 – نگار خانه رازي : ( نمايش آثار هنري در قالب نمايشگاههاي ادواري تاسيس شده است )
2- كتابخانه رازي (داراي 2 سالن مجزا ويژه خانمها و آقايان- داراي 25930 جلد كتاب كه از اين تعداد 7000 جلد حوزه كودك و نوجوان را پوشش مي دهد – بخشهاي كتابخانه شامل بخش امانات ، مخزن كتاب، بخش مرجع، بخش نشريات، بخش كودك و نوجوان ، بخش خدمات فني ، بخش كتب درس، - سايت)
3-گلخانه (این فضا در ضلع شرقی فرهنگسرا است که در آن انواع و اقسام گل¬های زینتی، آپارتمانی پرورش و نگهداری میشود.)
4- برج کبوتر(این برج در ضلع شرقی فرهنگسرای رازی قرار دارد. نمای این برج یادآور فضاهای خاص و قدیمی است و محلی برای اسکان و پناهگاه پرندگان و کبوتران است)
5- اسکیت رازی (این فضا جهت ورزش اسکیت برای تمامی مقاطع سنی در کنار برج فانوس در محیطی به مساحت بیش از 500 متر طراحی شده است.)
6-شهربازی (شهربازی رازی با مجموعه¬ای از تجهیزات مدرن با ایمنی کامل توانسته فضایی را جهت شور و نشاط خانواده¬ها فراهم کند.در این شهربازی تمامی دستگاه¬های تفریحی موجود در کشور وجود دارد. )
7-پردیس سینمایی رازی(مجتمع سینمایی خانوادگی پردیس رازی مجهز به بهترین سیستم¬های تصویری و صوتی است و شامل 3 سالن به ظرفیت¬های 250، 150، 250 نفر است.این پردیس آمادگی دارد که فیلم¬های اکران روز سینما را برای گروه¬ها، سازمان¬ها و نهادها به صورت اختصاصی اکران و سالن آن را برای همایش¬ها دراختیار گذارد.)
8-استخر رازیدر این استخر مدرن و نوساز شامل استخر، سونا و جکوزی، همه روزه پذیرای شهروندان است.)
9-استراحتگاه خانواده(این استراحتگاه با مساحتی بالغ بر 3 هزار متر مربع، مسقف جهت استراحت خانواده¬ها درنظر گرفته شده است. این فضا این قابلیت دارد که برای برگزاری نمایشگاه¬های رسمی مورد بهره¬برداری قرار گیرد. برپای صنایع دستی و سوغات سراسر کشور یکی از این نمایشگاهها است.)
10-مرکز آموزش گل و گیاه(این مرکز کلاسهای آموزشی گل و گیاه، نحوه نگهداری گلهای آپارتمانی، کاشت درخت و سبزیجات را برای خانوادهها خصوصاً بانوان خانهدار برگزار میکند.)
11-بازارچه سنتی(این بازارچه در طبقه زیرین ساختمان اداری فرهنگسرا طراحی شده و شامل 40 غرفه است که بیشتر به گارگاههای تولیدات صنایع دستی اختصاص یافته است.)
12-رستورانهای رازیاین فرهنگسرا شامل 3 رستوران خانوادگی:
الف -سنتی: در محل ضلع شرقی ب- فانوس: طبقه زیرین فانوس دریایی
ج-پردیس: جنب پردیس سینمایی رازی
این رستورانها محلی آرام و دلنشین برای سرو غذا جهت خانوادهها هستند.
13-مجموعه ورزشی(امکانات ورزشی فرهنگسرای رازی)
• سالن سرپوشیده دهداری (جهت ورزش¬های فوتبال، والیبال، بسکتبال، هندبال)
• دریاچه رازی با امکانات قایقرانی و ماهیگیری
• زمین فوتبال رازی با چمن مصنوعی و طبیعی
• زمین اسکواش
• باشگاه پینت بال رازی
• جاده سلامت (مسیر ورزش صبحگاهی با امکانات ورزشی)
• زمین اسکیت
• باشگاه روباز پینگ پنگ
• پیست دوچرخه سواری
14-پینت بال رازی(فرهنگسرای رازی پس از ماهها تلاش بی وقفه مسئولان، مفتخر به تأسیس باشگاه پینت بال رازی در روز پنجم آبان ماه سال 1388 است. پینت بال به عنوان چهارمین ورزش مفرح دنیا، فقط در 140 کشور جهان در حال بازی است. این در حالی است که این ورزش برای اولین بار در سال 1380 وارد ایران شد و در حال حاضر علاوه بر باشگاه پینت بال رازی در کل تهران چندین باشگاه دیگر مشغول فعالیت میباشد.)
15-مساجد(در فرهنگسرا 2 مسجد کمیل و سیدالشهدا (ع) در ضلع شمالی و جنوبی قرار داد.)
16-زمین اسکواش(اسکواش یک ورزش مفرح و 2 نفره است که می¬توان در هر سطحی بازی کرد. زمین اسکواش رازی در کنار سالن دهداری است و دورههای آموزشی آن نیز در فرهنگسرا برگزار میشود.)
• رشته تحصيلي شما چه نقشي در اين شركت دارد؟
باعث به وجود آمدن عوامل زير مي شود: 1- برنامه ريزي فرهنگي 2 – سازماندهي اجراي برنامه هاي فرهنگي 3- نظارت بر امور فرهنگي مطابق قوانين و مقررات 4- تحقيق در خصوص مسائل فرهنگي
5- هدايت موسسات فرهنگي
• نوع سازمان چيست؟ دولتي   عمومي     خصوصي
• تاريخچه تاسيس:
فرهنگسراي رازي با مساحت 42 هكتار به عنوان ستاد مديريت فرهنگي هنري منطقه 11 شهرداري تهران در نظر گرفته شده است ، اين فرهنگسرا در سال 1384 با نام فرهنگسراي ورزشي و در سال 1385 به عنوان مركز فرهنگ هنري نوجوانان شهر تهران در راستاي اهداف سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران به فعاليتهاي فرهنگي و هنري پرداخت و هم اكنون به عنوان فرهنگسراي رازي به شهروندان عزيز تهران خدمات فرهنگي هنري ارائه مي نمايد.
• مراحل انجام كار در اين موسسه چگونه است؟
ساماندهي كيفي و كمي خدمات متنوع فرهنگي و تفريحي، هنري، ورزشي و ....
• رشته تحصيلي شما در اين محيط كار چه نقشي دارد؟
باعث به وجود آمدن عوامل زير مي شود: 1- برنامه ريزي فرهنگي 2 – سازماندهي اجراي برنامه هاي فرهنگي 3- نظارت بر امور فرهنگي مطابق قوانين و مقررات 4- تحقيق در خصوص مسائل فرهنگي
5- هدايت موسسات فرهنگي
• چه توانمنديهاي شخصيتي و جسمي براي احراز شغل مرتبط با رشته تحصيلي شما متصور است؟
توانمندي ها و مهارتهاي ارتباطي خوب داشته باشند و در عمل بكار گيرند از لحاظ جسمي و عقلي در سلامت كامل باشند.
• شرايط شغل هاي مرتبط با رشته تحصيلي خود را از لحاظ موارد زير توضيح دهيد:
1- سختي و پيچيدگي: يكي از پيچيدگي هاي كار در خصوص تنوع و تعدد مشاغل مي باشد كه شامل ماشين آلات ، دستگاهها و ابزارهاييكه مي توان به دوربين عكاسي ، چاپگر ، دستگاه كپي و.. اشاره كرد. ، شناخت افكار عمومي و نفوذ در آن براي جلب رضايت درون سازماني و برون سازماني نيز يكي از پيچيدگي هاي كار است.
2- قوانين و مقررات انجام كار: اهميت ضرورت قوانين و مقررات اطلاع يابي و اطلاع رساني با استفاده از تكنولوژي هاي نوين اطلاعات وارتباطات در جامعه مورد توجه مي باشد.
3- مباحث ايمني و بهداشت: براي صيانت نيروي انساني كنترل و نظارت بر كيفيت انجام كار و رعايت اصول فني و بهداشت كار الزامي است.
4- مباحث فرهنگي و اجتماعي ( جانبه و انگيزه هاي شغلي): مشاركت در برگزاري سيمنارها گردهمايي هاي تخصصي و عمومي سازمان
• شغلهاي مرتبط با رشته تحصيلي شما در خارج از كشور چه جايگاهي دارد؟
بعضي از دانشمندان مديريت را مانند علم يا فن ( مهندس) مي دانند كه دامنه كاربرد آن در مرزهاي ملي محدود نمي شود. زيرا بسته به اين كه در كجاي جهان زندگي مي كنيم ، تغيير خواهند داشت ، مثلا نگرش مردم كشورهاي مختلف به مسائل پزشكي متفاوت است. هر كشوري ويژگي هاي فرهنگي و نهادينه خاص خود را دارد كه مي تواند عامل و منشا موفقيت در عرصه رقابت گردد.
• تاريخچه مشاغل مرتبط با رشته تحصيلي شما در ايران و جهان چگونه است؟
فرهنگ به عنوان يكي از مولفه اصلي زندگي انسانها هميشه از اهميت ويژه ايي برخوردار بوده است و اين رشته با قدمتي نه چندان طولاني در ايران و جهان قصد دارد دانشجويان را با مسائل حوزه مديريت فرهنگي و هنري آشنا سازد و آنها را براي ورود به عرصه فرهنگي كشورشان آماده كند ولي در هر كشور بر اساس فرهنگ و آئين ، آداب و رسوم شان اين شغلها ايجاد ميشود.
• مشاغل مرتبط و همگون با رشته تحصيلي خود را نام ببريد؟
الف- كارشناس امور هنري ب- كارشناس كتابداري پ- مربي مهد كودك
ج- كارشناس امور پژوهشي ح- كارشناس سمعي و بصري
د- كارشناس امور آموزش
• خصوصيات هر يك از مشاغل مرتبط با رشته تحصيلي خود را بيان كنيد؟ براي نمونه به خصوصياتي از چند شغل اشاره مي كنيم:
• مربي علوم هنري بايد توانايي تهيه طرح درس ، توانايي تدريس هنر
• كارشناس امور فرهنگي تسلط به رايانه ، ترجيحا آشنايي به زبان انگليسي ، توانايي برقراري ارتباط موثر ، آشنا به قانون مطبوعات
• كارشناس امور آموزشي : براي نمونه جمع آوري تنظيم اطلاعات لازم در زمينه امور آموزشي، تحقيق و ارزيابي برنامه آموزشي، تهيه و تنظيم اجراي تست هاي ارزشيابي فعاليتهاي آموزشي
• چه تجهيزاتي مورد نياز شغل مرتبط با رشته تحصيلي شماست؟در درجه نخست توجه به عنوان شغل و نمونه وظايف و مسئوليت هاي مربوط به آن ، شرايط احراز، تحصيلات و معلومات ، مهارتها و دوره هاي آموزشي مورد لزوم از اهميت ويژه اي برخوردار ونهايتا خلاقيت ابتكار قدرت اتخاذ تصميم در انجام امور محوله ، آشنايي با نرم افزار هاي سنجشي و آشنايي تخصصي با شغل مربوطه، لازم مي باشد.
• به نظر شما حوزه كارآفريني و ايجاد شغل جديد در رشته تحصيلي شما چگونه ايجاد مي شود؟
كارآفريني در زبان فارسي واژه نو و جديدي است كه معناي لغوي آن شنونده را به اشتباه مي اندازد طوري كه مفهوم اشتغال و نوع فيزيكي آن را تداعي مي كند در حالي كه معني دقيق آن تعاريف مختلف و متنوعي توام با ريسك دارد . در زمينه هايي از قبيل پارامترهاي اقتصادي و توسعه نيز بازتاب دهنده مجموعه فراگيري از نيازهاي جامعه است كه مهمترين اثر خود را از راه افزايشي اشتغال در جامعه بر جا مي گذارد و ابعاد ديگر آن بهره گيري بهينه از منابع گوناگون، توليدات و صادرات< افزايش افزوده ،رقابت بر پايه شايستگي و شناخت مزيتهاي نسبي در سطح ملي مي باشد

• به نظر شما چه مهارتهايي در آينده پس از گذراندن دروس رشته به دست خواهيد آورد؟به طور كلي و عمده ديدگاههاي عمومي درخصوص مطالبي كه خوانده ايم فرا خواهيم گرفت و به طور تخصصي تر مي توان وارد يكي از اين رشته هاي فرهنگي شده و در آن مهارتهاي لازم را براي ايجاد كار مورد علاقه مان به دست آوريم
• آيا علاقه به ايجاد كار و حرفه مطابق با رشته تحصيلي خود داريد؟علاقه مند در زمينه كسب و كار هستم با توجه به لزوم داشتن رويه و شيوه خاص در كسب كار براي من اين گام رو به جلو است كه بتوانم ايده هاي تخصصي به صورت پايلرت در اختيار صاحبان كسب و كار قرار دهم از جمله در اختيار گذاردن اهداف و چشم اندازها و ديدگاههاي مورد لزوم براي راه اندازي كسب و كار
نويسنده : مرجان شریف زاده

این کاربر 2 مطلب منتشر شده دارد.

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.