پیشنهادات :
چه نیکوست از این پس رویدادهای مهمی نظیر بزرگداشت ابوالفضل بیهقی (آبان ماه) ، سالروز ظهور نهضت ملی مذهبی سربداران (ماه مبارک شعبان در تقویم قمری)، درگذشت دکتر علی شریعتی در خرداد و یا سالروز ولادت وی در آذرماه هرسال ، مناسبت های دیگری نظیر ولادت یا وفات شخصیت هایی چون حکیم حاج ملاهادی سبزواری ، ملاحسین واعظ کاشفی (پدرروضه خوانی مذهبی در جهان اسلام) ابوالحسن زید بیهقی معروف به ابن فُندُق ، عطاملک جوینی ، هلالی جغتایی و ... و حتی شخصیت های معاصر نظیر استاد دکتر علوی مقدم ، دکتر بسکی ، استاد حمید سبزواری ، استادماستیانی و ... دریادها و خاطره ها بماند و در حد بضاعت مالی و با خلاقیت ها وپویایی هایی که قاعدتاً مدیران فرهنگی هر شهرستان باید از آن برخوردار باشند ، چنین مناسبت هایی پاس داشته شوند.و البته همه این پاسداشت ها لزوماً نباید بسیار پرخرج و سنگین باشند.
بدین ترتیب این دقیقاً یکی از همان عرصه هایی است که مدیران فرهنگی و سیاسی شهرستان های منطقه باید خلاقیت و تدبیر خود را در چاره هنرمندانه امور به نمایش بگذارند.
در این بین به ویژه بسیار ضروریست که دو اداره محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی که اصل فلسفه وجودیشان پرداختن به همین گونه امور فرهنگی و میراثی در یک شهر است ، حضور و نقش های پررنگ تری را نسبت به گذشته در عرصه فرهنگی غرب خراسان رضوی ایفا کنند