شنبه, 03 آذر 1403

 



آماده کردن تگ ها برای شمارش

گزارش کار آموزی

شرکت : تهیه و بسته بندی هانی

مورخ : 20/12/1391

موضوع :آماده کردن تگ های انبار

ابتدا با کمک حسابدار انبار وارد سیستم حسابدار شرکت شده بعد سیستم انبار را انتخاب می کنیم  سپس یک به یک انبار ها را انتخاب میکنیم بعد از انتخاب انبار از تمام کالاهای انبار انتخاب شده را گزارش میگیریم سپس از این تگ ها پرینت میگیرم بعد از پریینت تگ ها را براساس کد کالا یا شماره کالا مرتب کرده من برای تمام انبار های شرکت این کار را انجام  دادم شرکت فوق چند انبار دار که برخی از آن به عبارت ذیل می باشد :

1 – انبار مواد اولیه ( در این انبار تمام محصولات مورد استفاده در کنسرو که بصورت خشک نگهداری مشود )

2 – انبار سرد خانه ( در این انبار به دو گروه تقسیم شده 1 - مواد گوشتی  2- مواد غیر گوشتی  )

3 – انبار فنی     4 - انبار بسته بندی (تمام محصولات آماده شده )     5 – انبار تره بار     6 -  انبار قرنطینه ( قسمتی از کالا ها که برای مجوز از قسمت کنترل کیفت مجوز بگیرند در این قسمت نگهداری میشوند )   7 – انبار محصولات صنعتی ( تمام محصولات آماده شده را پس از قرنطینه به انبار محصول صنعتی انتقال میدهند ) 8 – انبار ضایعات ( در این انبار تمام ضایعات فویل ( قوطی کنسرو ) نگهداری می شود )   9 – انبار مصرفی   10 – انبار امانی  11 -  انبار مستعمل و تعمیراتی  

هر کدام از این انبار ها کالاهای خاص دارد که هر کالا یک تگ دارد به عنوان مثال انبار سرد خانه  ( گوشتی  خود گوشتی به چند نو تقسیم می شود گوشت قرمز گوسفند . گاو  گوشت سفید  مرغ و ماهی   غیر گوشتی  نخود فرنگی پیاز سرخ شده و ...)

من بعد از پرینت و مرتب کردن این تگ ها انها را آماده کردم تا برای بردن به انبار و هر تگ را با توجه به شماره یا کد کالا در جای خود قرار بدهم

در ذیل نمونه ای از یک تگ را میبینیم

 

ردیف                  تاریخ گزارش                                              ردیف               تاریخ گزارش

کد انبار                                                                               کد انبار

نام انبار                                                                              نام انبار

کد کالا                                                                                کد کالا

نام کالا                                                                               نام کالا

واحد کالا                                                                             واحد کالا

محل                                                                                  محل

شمارش 1                                                                           شمارش 2

مسئول شمارش                            امضا                                   مسئول شمارش                           امضا

تهیه و بسته بندی هانی                                                             تهیه و بسته بندی هانی

 

                                                                                               

 

نويسنده : افسانه مرادی

حسابدار/صندوقدار

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.