در جلسه دوم، ايشان راجع به نحوه تسلط به كار و كسب مهارت و تجربه در اين رشته صحبت كردند :
تو اين رشته هم مثل ساير مشاغل بايد مهارت ، تخصص و تجربه به دست بياري. با توجه به مواردي كه جلسه قبلي گفتم فرض براين هست كه هدفتو انتخاب كردي و ميخواي در زمينه طراحي گرافيكي ثابت كه يك زير شاخه از رشته گرافيك هست ، كار كني . پس از الان بايد بدوني كه با چه جور سفارشها و مشترياني روبرو خواهي بود.
همينطور كه ميبيني تو اين زمينه سفارشهايي در خصوص طراحي آرم ، لوگو ، مهر ، كارت ويزيت ، سربرگ ، كاتالوگ ، تراكت ، پوستر ، استند ، تابلو ، هداياي تبليغاتي و از اين قبيل كارها به ما سفارش مي دهند. كه مشتريها هم اكثرا شركتها و موسسات خصوصي و يا سازمانها و نهادهاي دولتي هستند. پس كاملا واضح هست كه حساسيت خاصي روي كيفيت و زمان كار انجام شده توسط شما خواهند داشت. همچنين هزينه تمام شده كار هم آيتم مهمي است كه سياستهاي قيمت گذاري توسط انجمن يا اتحاديه انجام ميشود و بخشي نيز بصورت توافقي صورت ميگيرد.
يك از مطالب مهمي كه بايد به آن توجه داشته باشي ايده پردازي و ايده گرفتن براي شروع طراحي يك طرح است . يعني اينكه اولا بايد ذهنت رو بر روي شغل با شاخه كاري مشتري متمركز كني و بعد سعي كني كه ضمن ديدن و بررسي طراحهاي مشابه و مرتبط در اطراف خود و يا در محيط اينترنت ، محدوده فكري و ذهني مرتبطي با آن طرح و سفارش ايجاد كرده و سپس ابتدا طرح را روي كاغذ و بصورت دستي پياده كني و پس از نزديك كردن آن به سفارش مشتري و انجام اصلاحات لازم، آن را در كامپيوتر و با استفاده از نرم افزارهاي مختلف طراحي و گرافيك مثل photoshop , Corel draw , Illustrator , Freehandو امثال اينها كار طراحي اصلي را شروع كني. بنابراين مهارت و تسلط و سرعت تو در اين نرم افزارها فوق العاده مهم و تعيين كننده است.
در ادامه ايشان براي آشنايي بيشتر و بهتر من با طرح هاي واقعي و نمونه سفارشهاي شركتها و سازمانها ، تعدادي طرح آماده و طراحي شده با نرم افزارهاي مختلف را به من نشان دادند و راجع به هر يك از آنها و اينكه با چه نرم افزارهايي طراحي شده اند ، توضيحاتي دادند.
نمونه كار با Corel Draw
نمونه كار با Photoshop
نمونه كار با Illustrator