گزارش کار
- توضیحات
-
منتشر شده در دوشنبه, 30 -3443 03:25
-
نوشته شده توسط محمد مسلمی
-
بازدید: 1058
به نام خدا
اینجانب محمد مسلمی در مورخ 22/1/92 برای انجام دوره کارورزی در چاپخلنه ای واقع در تهرانسر خود را معرفی و حضور پیدا کردم.
در روز اول کاری با رئیس چاپخانه دیدار و ایشان من را با یکی از مسئولان آشنا و به ایشان تاکیید کردند که چاپخانه و ابزار ودستگاه های مربوط به کار چاپ و صحافی را معرفی و نشان دهم.
شروع جلسه اول
در اولین جلسه کاری ایشان من را به یکی از قسمت های مربوط به تبلیغات و بازار یابی معرفی نموده و با مسئولان این بخش که شش نفر بودند آشنا و نحوه کارشان را توضیح دادند که برای تبلیغات و بازاریابی کتاب و چاپ آن ابتدا تهران را به چهار بخش ( میدان انقلاب و بهارستان) تقسیم کرده که هر کدام از این مسئولان برای معرفی و تبلیغات و جذب مشتری کارهای بازاریابی انجام می دهند.
در مرحله اول هر کدام از این افراد یک بروشور از کار های چاپخانه را با مشخصات و عکس های مربوط به کار های چاپ شده و تکثیر کتاب و مجلات و دستگاه های مربوط به امر چاپ و نشر کتاب را در دست داشته و در اختیار مشتریان که اکثرا از ناشران بزرگ کتاب و مجلات معروف کشور بودند قرار میدهند و هر کدام از این افراد بازاریاب هر مشتری ای را که جذب میکردند بغیر از حقوق ثابت خود پورسانت دریافت مینمودند.
یکی از این افراد در مورد معرفی این کار و سختی آن گفت که:
(این کار کار شیرین و مشکلی است که باید برای جذب مشتری خیلی زحمت کشید و مدام کار را پیگیری کرد.)
شروع جلسه دوم
در این جلسه مدیر چاپخانه من را با یکی از مسئولین امر چاپ آشنا نمود که ایشان گفتند در مرحله اول چاپ باید نمونه کار کتاب را با استفاده از فلش یا سی دی که ناشر در اختیار چاپخانه قرار میدهد آن را به لیتوگراف داده و مسئول لیتوگراف نمونه کار را با استفاده از کامپیوتر باز بینی و تنظیم و اشکال و ایراد هایی که د کتاب وجود دارد را برطرف نموده و یک نمونه تنظیم شده از آن را برای تایید به ریاست چاپخانه نشان می دهند.
پس از تایید ایشان نمونه کتاب یا مجلات به صورت ماکت بر روی زینگ دستگاه چاپ کپی میگردد.
همزمان با دستگاه چاپ اندازه و تعداد صفحات کتاب یا مجلات را به قسمت برش کاغذ که در کنار دستگاه چاپ قرار دارد میدهند.
در قسمت برش دو نفر برش کار کاغذ و در قسمت چاپ دو نفر مشغول به کار می باشند.
بعد از برش کاغذ ها که اندازه و تعداد آن ها مشخص شده بود آنها را تحویل چاپچی داده و او کاغذ ها را به داخل دستگاه چاپ قرار میدهد و دستگاه چاپ شروع به چاپ کردن کتاب یا مجلات میشود.
شروع جلسه سوم
در این جلسه بعد از برش و چاپ صفحات کتاب یا مجلات آنها را به قسمت صحافی برده و تحویل مسئول صحافی میدهند.
در قسمت صحافی سه عدد دستگاه وجود دارد که ابتدا صفحات کتاب را تحویل دستگاه تاکن می دهند.
وظیفه دستگاه تاکن تا کردن صفحات و خط انداختن بین صفحات کتاب می باشد.
در قسمت بعد صفحات کتاب را در دستگاه ترتیب که وظیفه اش ترتیب و دسته بندی منظم کتاب و چیدن صفحات میباشد قرار میدهند و پس از این مراحل کتاب را درون دستگاه چسب گرم قرار داده تا جلد را با استفاده از این دستگاه بر روی کتاب بچسبانند و در بعضی از واقع از دستگاه منگنه استفاده میشود.
شروع جلسه چهارم
کتاب ها یا جزوات پس از طی مراحل مختلف به قسمت برش کتاب باز گردانده میشود که سرو ته و اضافه کتاب را برش داده و بصورت منظم بر روی هم چیده شوند.
سپس کتاب ها را به قسمت وکیوم یا یسته بندی با استفاده از پلاستیک با نوار انتقال داده میشود.
پس از بسته بندی در این قسمت کتاب ها را بر روی پالت قرار داده و آنها را پس از بازدید و تایید ریاست چاپخانه با استفاده از دستگاه لیفتراک آنها را به آخرین قسمت که انبار چاپخانه میباشد تحویل می دهند.
و در آخر ریاست چاپخانه به اطلاع مشتری میرساند که کار ها آماده شده و برای تحویل و تسویه حساب به بخش حسابداری مراجعه نمایند.
نويسنده :
محمد مسلمی این کاربر 1 مطلب منتشر شده دارد.
به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.