شرح وظايف مسئول امور فرهنگي
- توضیحات
-
منتشر شده در دوشنبه, 30 -3443 03:25
-
نوشته شده توسط محمد عالمیان درونکلائی
-
بازدید: 13640
« شرح وظايف مسئول امور فرهنگي
- طراحي صفحه اول اتوماسيون اداري ودرج مطالب بهداشتي ، علمي وفرهنگي دراين صفحه
- تهیه و ارائه گزارش عملکرد مدیریت ساختمان مرکزی بصورت ماهیانه
- رابط کمیته تکریم ارباب رجوع ساختمان مرکزی
- عضو كميته عفاف و حجاب دانشگاه
- مسئول تنظيم گزارش هاي حضور و غياب پرسنل مديريت
- مسئول تنظيم اضافه كار و نظام نوين پرسنل رسمي و قراردادي مديريت ساختمان مركزي
- تهيه وپخش كليپ هاي مختلف مناسبتي از LCD هاي مستقر درطبقه همكف وآسانسورها
- تهيه وطراحي قاب اسامي پرسنل ساختمان مركزي
- نظارت بر پخش صبحگاهي قرآن از سيستم صوتي ساختمان به طور منظم
- مديريت وكنترل تابلوهاي اطلاع رساني مركزي ونظارت به محتواي پوسترهاي ارسالي به ساختمان
- كارشناس كميته نظام پيشنهادات مديريت ساختمان مركزي وتنظيم وارسال پاسخهاي كارشناسي مديريت ساختمان به پيشنهادات ارجاعي از كميته نظام پيشنهادات به مديريت ساختمان مركزي پس از مذاكره با مدير مجموعه
- تهيه تابلوهاي سردر اتاقها
- تهيه تابلوهاي راهنماي طبقات
- تهيه گزارشهاي مصوب از فعاليتهايي كه درساختمــان مركزي توسط مديريت ساختمان درحال اجرا ميباشدو همچنين گرفتن عكس وگزارش بصورت تصويري
- شركت درجلسات شوراي ساختمان مركزي دانشگاه وتهيه وتنظيم وارسال وپيگيري صورتجلسه هاي شورا بعنوان منشي جلسه
- برنامه ريزي ونظارت بر اجراي هر چه بهتر مراسم پرفيض زيارت عاشورا به صورت هفتگي
- هماهنگ كننده ودبير جلسه مسئولين واحد ها
- نظارت بر اجراي روزانه نماز جماعت ظهر وعصر ساختمان مركزي
- برنامه ريزي ونظارت بر آمار گيري از پرسنل ساختمان مركزي به تفكيك طبقات وجنسيت
- نظارت بر تهيه كروكي واحد ها جهت شماره گذاري اتاقهاي ساختمان مركزي
- شركت درجلسات كميته برنامه ريزي مديريت ساختمان مركزي
- شركت درجلسات كميته وب سايت مديريت ساختمان وپيكيري مصوبات آن
- شركت درجلسات كميته فرهنگي مديريت ساختمان وپيكيري مصوبات آن
- پاسخگويي حضوري وتلفني به مراجعين
- همكاري با اداره مخابرات دانشگاه جهت تهيه موزيك انتظار مكالمه تلفن با توجه به مناسبتهاي مختلف
- برگزاري مسابقات مختلف فرهنگي درساختمان مركزي با توجه به مناسبتها
- كنترل ونظارت وتعويض پرچمهاي ساختمان با توجه به مناسبتهاي مختلف
- تهيه ونظارت بر پخش موسيقي سلف سرويس ساختمان مركزي
- نظارت بر تعويض ليمنت هاي طبقات
- تهيه كليه اطلاعيه هاي مديريت ساختمان درزمينه هاي مختلف
- مشاركت درراه اندازي وب سايت جديد مديريت ساختمان مركزي
شرح وظايف كارشناس امور فرهنگي
1- ارتباط و تعامل با دفتر طرح و برنامه سازمان مركز براي دريافت برنامه ها و طرح هاي مصوب. 2- ابلاغ برنامه هاي ماخوذه به واحدهاي اجرايي استان و ارائه راهنمايي هاي لازم با هماهنگي مقام مافوق. 3- ارائه اطلاعات، آمار و موضوعات مرتبط با دفتر طرح و برنامه مركز با هماهنگي مقام مافوق. 4- تبادل موافقتنامه هاي اعتبارات جاري، عمراني و برنامه اي با سازمان مديريت و برنامه ريزي استان جهت جذب اعتبارات استاني. 5- ايجاد ارتباط و هماهنگي با مسئولين استاني جهت جذب اعتبارات از ساير محل هاي منابع اعتباري استان با هماهنگي مقام مافوق. 6- نظارت و ارزيابي دائم بر برنامه هاي در دست اجرا و انجام مطالعات و تنظيم پيشنهاد به منظور تغيير، اصلاح و بهسازي تشكيلات سازماني در راستاي اهداف و ماموريت هاي تعيين شده. 7- انعكاس موانع و معضلات اجرايي برنامه به دست اندركاران. 8- ارائه پيشنهادهاي لازم جهت بهبود روش ها و تنظيم بودجه و ترميم آن. 9- نظارت بر حسن اجراي تشكيلات ابلاغي از مركز. 10- تهيه برنامه و بودجه سالانه و بررسي و تلفيق آن جهت ارائه به سازمان مديريت و برنامه ريزي و تهيه نمودارها و آمارهاي مورد نياز. 11- پيش بيني درآمد و برآورد هزينه فعاليت ها، طرح ها و برنامه ها. 12- ارائه راهكارهاي عملي به منظور بهبود روش هاي انجام كار و ارتقاي سطح بهره وري فعاليت هاي استان به مقام مافوق. 13- ارائه پيشنهادهاي مناسب در حوزه IT و همكاري با دفتر طرح و برنامه و موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان. 14- شركت در جلسات و همايش هاي مختلف حسب دستور مقام مافوق. 15- ارتباط و تعامل نزديك با كارشناسان دفتر طرح و برنامه مركز در راستاي اندازه گيري سطح بهره وري فعاليت هاي سازماني. 16- تهيه و تنظيم گزارشات مورد نياز جهت ارائه به مقام مافوق. 17- كوشش و تلاش در جهت ارتقاي سطح دانش و بينش تشكيلاتي. 18- انجام ساير امور ارجاعي مربوط به پست سازماني كه از طرف مقام مافوق محول مي گردد.
|
نحوه انجام کارهای فرهنگی
برای یک کار فرهنگی به جهت اینکه مخاطب ما انسان ها هستند و نوع کار هم به صورتی است که امکان جبران خطاها در آن وجود ندارد . باید برنامه ریزی خیلی دقیق تر برای آن صورت بگیرد .
vقبل از اینکه وارد راهکارها شویم باید بحث های تئوری و فطری خودمان را درست کنیم . وقتی در قرآن نظر می کنیم می بینیم در هر جای قرآن و در هر آیه از آیات قرآن چند راهکار تربیتی وجود دارد. راهبرد ، در عربی به معنای خط مَش است . یعنی یک مسیری که ما را از جایی که در آن هستیم به جایی می رساند که می خواهیم به آن برسیم .
vمسیر ما را تعیین می کند . و ما را از موجود به مطلوب می رساند . ما می خواهیم از این وضعیت موجود به یک وضعیت فرهنگی مطلوب مبتنی بر آیات قرآن و سیره ی اهل بیت برسیم .
vقرآن می فرماید با ٤ یا ٥ راهبرد می توانید به این نتیجه برسید . غیر از این راه ها به جایی نخواهید رسید . خیلی از اقدامات فرهنگی ما فقط اقدام است و ثمره و نتیجه ندارد .
vاولین راه : در قرآن خداوند در مواجهه با انسان در اولین قدم خواسته به انسان نگاهی دهد که از پنجره ی تعظیم باشد ، اَفَلا یَنظُرون .... قُل سیروا فی الارض ....
vاولین گام در کار فرهنگی این است که نگاه انسان به هستی از پنجره عظمت باشد . هستی چند لایه دارد. یک لایه ، لایه ی ظاهری است که اکثراً در این لایه مانده ایم .
vاولین نگاه ما ، باید نگاه زیبایی شناسی باشد . خداوند دعوت می کند اگر می خواهی بدانی در دنیا چه خبر است و نگاه درستی داشته باشی باید این لایه های ظاهری را بشکافی و به درون نظاره گر شوی . و ببینی در لایه ی درونی ، لایه ای است که توازن هستی را برقرار می کند . اگر اینگونه به هستی نگاه کنی یک قدم به توحید نزدیک می شوی . با دقت بیشتری به اطرافت نگاه کن تا پی ببری این ظاهر زیبا و این توازن همگی از یک جا مدیریت می شود . این هستی با آن مدیریت واحد به سمت کمال بیش می رود . همه چیز در هستی به سمت تعالی و رشد است . بعد اگر لایه ها را خوب بشکافیم می بینیم که این رشد همه از صفات خداوند نشان می گیرد همه از تشعشعات این صفات هستند ، مثل ؛ رزاق ، حّی ، ودود ، کریم و...
vعمیق تر که می شویم می بینیم این خداوند در ذات خود صفاتی دارد که ما به آنها هرگز پی نخواهیم برد . و آنها ازلی و ابدی هستند . سهراب سپهری : ( زیر این جلبک ها می شود خدا را یافت ) ( چشم ها را باید شست .........) راه اول : به بچه ها و دانشجویان نگاه عظمت بدهید .
vراه دوم : به آن ها بفهمانید که انسان بهترین مخلوق خداوند است {من تمام هستی ام را برای تو خلق کرده ام } راه سوم : تکریم است . انسان باید شأن خودش را بشناسد .
vدر این همه عظمت که ما ذره ای هم به حساب نمی آییم . خداوند می فرماید : تو بهترین مخلوق من هستی و من تو را آدم آفریدم پس تو هم آدم بمان . در این عظمت و پیچیدگی جهان تو محوری هستی. راه دوم : لایه های تکریم عبارتند از ؛ ١- انسان ها را انسان بدانیم ٢- برای همه این شأن را در نظر بگیریم ٣- همه انسان ها محترم هستند ٤- موّدت و دوستی به دیگران ابراز کنیم ٥- خدمت به دیگران کنیم ٦- فدای انسان های نیک و خوب شویم . در قرآن ٨٦ قسمت ایمان را با عمل صالح در کنار هم آورده است .
vائمه اطهار که هریک فدای دیگران شدند شایسته ترین افراد روی زمین شدند .
vشادی آن است که لحظه ای شاد باشی و تا آخر عمرت هر وقت به یاد آن شادی افتادی هم شاد شوی و بهترین شادی در اسلام خدمت به مردم است
به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.