دوشنبه, 05 آذر 1403

 



آشنای با کالا ها و گذاشتن تگ ها بروی کالاها برای شمارش

گزارش کار آموزی

نام شرکت : شرکت بسته بندی موادغذایی هانی

مورخ : 21/12/1391

موضوع گزارش :آشنای با کالا ها و گذاشتن تگ ها بروی کالاها برای شمارش

امروز 21 اسفند برای اشنای کالا های شرکت به کارخانه رفتم پس از ورود به کارخانه با مسئول انبار  اشنا شده و سپس با کمک مسئول انبار به انبار مورد نظر یعنی انبار سرد خانه رفتیم تا تگ ها را با توجه به کد کالا انها را در جای مورد نظر بچسبانم

همانطور که در قبل گفتم انبار سرد خانه به دو گروه گوشتی و غیر گوشتی تقسیم میشود ابتدا من رفتم سراغ گوشتی ها کد کالا را با نام انها را نگاه میکردم و سپس تک مورد نظر را می چسباندم گوشتی  لاشه ها ( لاشه میش – لاشه بز – لاشه گوساله ) بعد ران گوساله – ران بیخس گوساله(بیخس یعنی بدون استخوان ) ران باخس گوساله – ران گوساله برزیلی –راسته گوساله برزیلی – فیله گوساله برزیلی – ران بی خس میش – ران با خس میش- قلوه گاه – خرده قلوه گاه و.... من تعدای ازاین گوشتی ها رو نوشتم بعد از تمام شدن گوشتی های قرمز رفتیم به گوشتی سفید که با مرغ و ماهی بود ابتدا مرغ – مرغ سایز ( مرغ کامل ) فیله مرغ – بال مرغ – ران مرغ - سینه مرغ – کتف مرغ – جوجه خورد شده – حرده جوجه – ماهی ها – شیر ماهی – ماهی سفید – ماهی قزل آلا این گوشتی ها همشون یه ضایعاتی دارد که همه انها نیز کد خاصی داشتن بعد از اتمام این کالاهای گوشتی رفتیم سراغ غیر گوشتی ها که غیر گوشتی ها هم خیلی زیاد هستن که من تعدادی از انها را نام می برم هویچ – نخود فرنگی – سبزیجات –پیاز سرخ شده- حبوبات

 باقالا سبز – کره – سبزی پلویی – غوره سبز – لوبیا سبز- تره پاک شده – شنبلیله پاک شده  این کالا که در سرد خانه هستن اکثر انها را بصورت کیلو گرم در تگ های  می نویسند .

 

                                                                                                                                 

 

نويسنده : افسانه مرادی

حسابدار/صندوقدار

به منظور درج نظر برای این مطلب، با نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سایت شوید.