ه گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، " سید محمد حسینی" عصر شنبه در نکوداشت مقام علمی آیت الله عزیزالله خوشوقت گفت: یکی از فعالیت های آیت الله خوشوقت برگزاری نماز جماعت و پاسخگویی به سووالات و ابهامات جوانان در مسجد بود که امروز نیاز ضروری جامعه ماست.
وی با اشاره به حدیثی اظهار داشت: نگاه به چهره عالم فقط برای بهره گیری از علم او نیست بلکه اخلاق و منش عالم نیز به شاگرد منتقل می شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین گفت: آیت الله خوشوقت صاحب نظر در عرفان نظری و صاحب سبک در عرفان عملی بود و تواضع این استاد اخلاق به اساتید خود به ویژه حضرت امام (ره)، علامه طباطبایی و آیت الله عظما بروجردی از مصادیق اخلاق عملی او بود.
حسینی یکی از کارهای خوب در این دوره وزارت ارشاد را معرفی و تجلیل شخصیت های بزرگ فرهنگی و علمی در زمان حیاتشان دانست و گفت: هرچند بسیاری از این افراد مایل نیستند که معرفی شوند ولی دستگاههای فرهنگی مانند این وزارتخانه وظیفه خود می دانند در تجلیل از این بزرگان به وظیفه خطیر خود عمل کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه از فرزند آیت الله خوشوقت خواست درس ها و سخنرانی های این استاد اخلاق را در اختیار دیگران قرار دهند تا همگان از آنها بهره ببرند.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تسلیت ارتحال حجت الاسلام و المسلمین "سید مجتبی موسوی لاری" از وی بعنوان اندیشمند و شخصیتی یاد کرد که عمر خود را همواره با زهد و تقوا و بدون هیاهو به تبلیغ دین اسلام در سراسر جهان پرداخت.
وی افزود: موسوی لاری به تنهایی به اندازه یک موسسه تبلیغی بدون تشریفات تلاش می کرد و ضمن ترجمه کتابهای اسلامی به زبانهای مختلف این آثار را به بسیاری از کشورهای جهان ارسال کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به حضور خود بعنوان شاگرد در محضر استاد خوشوقت اشاره کرد و افزود :از ایشان بهره علمی و اخلاقی فراوانی را بردم.
مراسم نکوداشت آیت الله عزیزالله خوشوقت عصر شنبه -امروز-به همت گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور فضلای حوزه و شخصیت های علمی و فرهنگی برگزار شد.
در این مراسم حجج الاسلام "محمد جواد حاج علی اکبری" رئیس رسیدگی به امور مساجد و "حسن ابوترابی فرد" نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.