دومين روز از دومين همايش نوآوري دانشگاه كه روز يكشنبه 13 اسفندماه 1391 با حضور دكتر منصوري رييس دانشگاه، دكتر لاريجاني، رييس پژوهشكده غدد و متابوليسم دانشگاه و جمعي از معاونين، مشاورين و روساي بيمارستانها و دانشكده ها برگزار شد، دكتر ترابي، دبير ستاد نوآوري دانشگاه، با ارائه گزارشي از برنامه هاي نوآوري در دنيا و دانشگاه گفت: موسسه تامسون رويترز در گزارشي به معرفي 100 موسسه نوآور برتر دنيا پرداخته كه در اين ميان 2 دانشگاه از كره جنوبي به چشم مي خورد.
وي از ويژگيهاي اين گزارش را افزايش ارزش نهادهاي موجود در اين فهرست، به طور ميانگين 15 درصد نسبت به سال گذشته دانست و افزود: لازم است براي دستيابي به اهداف، مدلهاي متعددي را كه در دنيا موفق بوده اند مورد بررسي قرار دهيم.
دكتر ترابي، با بيان اينكه نوآوري بدون حركت جمعي در دنياي امروز امكان پذير نيست، خاطر نشان كرد: بايد در مدلي مناسب، افراد، نقش و هويت سازماني آنها تعريف شود تا امكان انجام پروژه هاي چند تخصصي فراهم شود.
در ادامه دكتر گتميري، مدير روابط عمومي دانشگاه، به نقش دانشگاه در تثبيت گفتمان نوآوري در كشور اشاره كرد و گفت: براي آنكه مفهومي به گفتمان ملي تبديل شود، بايد بتواند ارتباط درستي با بدنه جامعه بگيرد؛ همانگونه كه در برهه هاي زماني مختلف، موضوعاتي همچون عدالت در سلامت، سطح بندي خدمات، پزشك خانواده و يا در دوره اي پژوهش به گفتمان عمومي تبديل شد.
وي ضمن يادآوري سخنان مقام معظم رهبري در سالهاي متمادي در خصوص نوآوري و ضرورت نوآور بودن جامعه گفت: ايشان از 14 آذر 1375 يعني از حدود 16 سال پيش بر لزوم حركت به سمت نوآوري تاكيد كردند تا اينكه در نوروز 87 اين سال را به عنوان "نوآوري و شكوفايي"اعلام كردند و خوشبختانه ستادنوآوري در دانشگاه در همان سال و تحت تاثير پيام مقام معظم رهبري تشكيل شد.
دكتر گتميري، رسانه ها را اهرمي براي تبديل نوآوري به گفتمان ملي خواند و تصريح كرد: از 13 هزارو 11 خبر درج شده در وب سايت روابط عمومي دانشگاه، هزارو 213 خبر (9.3 درصد) به نوعي با موضوع نوآوري مرتبط بوده است.
سپس دكتر منصوري، رييس دانشگاه، ضمن تقدير از دكتر لاريجاني براي نقش برجسته ايشان در شكل گيري نوآوري در دانشگاه گفت: اصولا نوآوري لازمه حركت و زندگي در هر جامعه اي است و اگر نوآوري و تلاش براي كار جديد نباشد، انسان را به افول و پوسيدگي خواهد رساند.
وي با اشاره به نوآوريهاي نظامي و علمي در كشور كه موجب پيشرفتهاي بسياري شده است، افزود: اگر اين پيشرفت ها و نوآوريها به دست محققان و دانشمندان كشور محقق نمي شد، قطعا در زمان تحريم و بحراني، شرايط براي كشور سخت تر مي شد.
دكتر منصوري، پيشرفتهاي علمي كشور در چند دهه گذشته را نيز بي نظير خواند و بر لزوم توجه به نوآوري در دانشگاه و مراكز علمي تاكيد كرد.